Online magazines

6 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Vanuit overheidswege worden warmtepompen sterk gestimuleerd, terwijl men omgekeerd elektrische verwarming via het EPC-systeem probeert te ontraden. Ondanks die tegenkanting zien de meeste fabrikanten geen daling in de verkoop van ...
Sluit u nu aan bij ons groeiend netwerk voor de Belgische solarindustrie. Ontdek de nieuwste oplossingen en technologieƫn om groene energie te promoten en te optimaliseren. Bouw mee aan een duurzame toekomst!
Tijdens de Buderus Blue Months geniet u van een exclusieve extra korting van 5% op een selectie gascondensatieketels. Deze actie is geldig tot en met 31.01.2024. Geniet nu van deze korting om het jaar goed af te sluiten!
De Belgische norm NBN S 01-400-1 legt een aantal beperkingen op aan het lawaai dat door de installaties in een woning geproduceerd wordt. De norm uit 2008 vermeldde geen eisen voor de installaties die zich buiten de woning bevinden, zoals ...
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Enkel wanneer berekeningen voor collectieve schoorsteenkanalen gebeuren met behulp van software die voldoet aan de norm NBN EN 13384-2 kan men er zeker van zijn dat de schoorsteeninstallatie optimaal zal functioneren.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
In onze buurlanden is het al normaal: een ventilatietotaalsysteem. De trend zet zich nu ook in Belgiƫ door. Dat is een positieve ontwikkeling, want het betekent voor u als installateur gemak, zekerheid en nog veel meer.
Panasonic is bij het grote publiek vooral bekend om hun tv, audio, video en huishoudelijke toestellen. Toch probeert het bedrijf zijn aanbod steeds te verruimen.
Vandaag wordt veiligheid en ergonomie tijdens het werken steeds belangrijker. Met een actief exoskelet wordt zwaar werk licht, onze redactie bekeek het nieuwe exoskelet van Festool.
Hoewel Dimitri Defrancq al 18 jaar in het vak zit, weet hij als geen ander dat een goede installateur levenslang blijft leren. Zijn gelijknamige bedrijf in het West-Vlaamse Hooglede is dan ook uitgegroeid tot een betrouwbare HVAC-partner die ...
BMW/Mini-dealer Meerschman voegde recent de vestigingen in Aalst en Ninove samen in een nieuwe concessie in Aalst. Het spreekt voor zich dat daarbij ook goed is gekeken naar de sanitaire voorzieningen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.