Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
waarom wel of geen warmtepompboiler
Is een warmtepompboiler een interessante investering? De koppeling van een warmtepompboiler aan pv-panelen in combinatie met een energiebeheersysteem levert tot 70% van het jaar gratis warm water op.Valerie Verkain
Bladmanager
De laatste jaren kan de verwarmingssector de groeiende populariteit van warmtepompboilers duidelijk merken. Dat is niet verwonderlijk, want door de energiezuinigheid en snelle terugverdientijd is het een interessante investering.
De invoering van de digitale meter had als doelstelling de zelfconsumptie van de duurzaam opgewekte energie te verhogen. Maar je kan maar zoveel energie gebruiken als je nodig hebt en het is nu eenmaal zo dat de meeste mensen werken overdag. Eens te
Alle technieken die voor een gebouw vereist zijn, zijn meer dan ooit met elkaar verbonden. Daardoor verlangen klanten steeds meer van hun professionele partner dat die ze allemaal beheerst.

Warmtepompen breken definitief door in alle bouwsegmenten, van kantoren tot winkels en appartementen. Voor installateurs brengen al die verschillende plaatsingtypes wel wat uitdagingen met zich mee. Maar het Viega-arsenaal biedt alles om elke bouwsituatie de baas te kunnen.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Lees nu Sanilec! Onmisbare vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie.
Wie voor Sanilec kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Sanilec premium club.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.