Online magazines

01 april 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

power-2-heat
Wetenschappers zoeken voortdurend naar manieren om efficiënter om te gaan met energie en warmte. Zo zijn de ontwikkelingen rond Power-2-Heat, waarmee elektriciteit kan worden opgeslagen als warmte of stoom, volop aan de gang.

Florus Tack
Bladmanager
Als gevolg van het coronavirus zijn verschillende bedrijven in de bouwsector tijdelijk gesloten. Bent u daar één van? Of bent u nog steeds aan het werk? Ontdek hier meteen ook of uw conculega's van hetzelfde gedacht zijn als u.
Bent u momenteel nog aan het werk?
 
Ja
 
Nee

Power-2-Heat (P2H) omvat alle technieken om elektriciteit om te zetten naar warmte en stoom. Het kan een interessante piste vormen om energieoverschotten zo efficiënt mogelijk op te slaan.

Buderus is dé expert in verwarmingssystemen én koploper in België op gebied van warmtepompen. Dat tonen de resultaten aan van de nieuwe tests van enkele van haar nieuwste warmtepompen op de markt.
Jan Veranneman van VENTechnix maakte van perfectionisme zijn handelsmerk. "Ik moet soms met spijt in het hart potentiële klanten weigeren omdat mijn agenda zo vol staat."
Verwarmingsspecialist Atlantic Belgium stelt zijn vernieuwde gamma lucht-waterwarmtepompen Alféa AI voor. De toestellen werken nu met R32. Daarnaast zijn de buitenunits stiller geworden en ligt het rendement nog hoger.
Het coronavirus zorgt ervoor dat alle fysieke contacten en events uitgesteld of geannuleerd worden. PMG ondersteunt alle bedrijven en toeleveranciers met de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geboekt vóór 1 juni 2020.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.