Online magazines

03 juni 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

welke digitale tools zijn relevant? 
De digitalisering dringt door in alle facetten van onze maatschappij. Ook u als installateur kan uiteraard niet achterblijven. Maar het is soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Wat betekenen termen als ‘smart building’? En welke digitale tools zijn relevant?

Florus Tack
Bladmanager
Niemand ontsnapt er nog aan: de digitalisering dringt door in alle facetten van onze maatschappij. Ook u als installateur kan uiteraard niet achterblijven. Maar het is soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Wat betekenen termen als ‘smart building’? En welke digitale tools zijn relevant?
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Ontdek snel hoe u uw promo's zo ruim als mogelijk kan communiceren naar een afgelijnde doelgroep. De rubriek 'BEST DEALS' in onze online magazines lanceert uw promo bij 467.000 beslissingnemers met nul euro mediakost.
Bestel nu de Spaanse topwijn ARDAL Tradicion DO Ribera del Duero 2018: 6 flessen - winkelwaarde: € 89,94 Als lezer van dit online magazine kan u dit exclusief wijnpakket bestellen voor slechts € 53,94.* Gratis transport vanaf 2 dozen via kortingscode PMG598 *OP=OP!
De Vlaamse regering heeft de strengere regels voor de energie-efficiëntie van nieuwbouw met een jaar uitgesteld. Vanaf 1 januari 2021 zou het S-peil verlaagd worden van 31 naar 28, wat nu dus pas voor 2022 wordt voorzien.
Water in het verwarmingssysteem bevat organische stoffen (zoals bacteriën en algen) en anorganische stoffen (zoals zand, roest en lasresten). Naast deze afzettingen zijn er kalkafzettingen (calcium- en magnesiumaanslag, hardheidzouten) die bijdragen ...
Het onevenwicht tussen natte winters en droge zomers zet onze drinkwatervoorziening onder druk. Naast buffering van regenwater is er ook een mentaliteitswijziging bij de man in de straat nodig, zegt Ortwin Deroo van De Watergroep.
Heel wat bouwers hechten belang aan duurzaam bouwen. Ook zo in Opwijk waar een gezin voor hun nieuw te bouwen villa een klimaatneutrale oplossing zocht voor de verwarming.
De Confederatie Bouw en de Federatie van Woningbouwers pleiten voor een snel ingevoerde verlaging van de btw bij de bouw of aankoop van een nieuwbouw voor eigen gebruik of als investering. Dat is nodig om ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.