Online magazines

31 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de belgische verwarmingsmarkt in 2023
Onder invloed van tal van factoren daalde vorig jaar de verkoop van warmtegeneratoren met maar liefst 23% ten opzichte van het jaar ervoor. Toch blijft sectororganisatie ATTB hoopvol over de groene transitie, met veelbelovende signalen zoals de vermindering van het aantal traditionele ketels.

Valerie Verkain
Bladmanager
ATTB, de Belgische Associatie voor Thermische Technieken, blikt terug op een uitdagend jaar voor de verwarmingsmarkt, met een verkoopdaling van maar liefst 23% voor warmtegeneratoren. Ondanks dit tegenvallende nieuws blijft ATTB optimistisch over de groene transitie.
Het kiezen van de juiste leiding is cruciaal voor elke toepassing: metalen, meerlagen- en kunststofbuizen hebben elk hun voor- en nadelen voor cv, sanitair en vloerverwarming. In België moeten gasleidingen vanaf de teller echter van metaal zijn.
VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en deze 26e editie brengt alle installatiedisciplines écht bij elkaar. Vanaf nu vormt elektrotechniek een onderdeel van de activiteiten.
Sinds 1909 ontwikkelt REMS producten voor buisbewerking voor sanitair- en verwarmingsinstallateurs. Het is nu een toonaangevende producent van machines en gereedschappen voor buisbewerking.

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.



Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.