Online magazines

5 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
waterontharding voor kleine en grote verbruikers
Kalk is veelvuldig aanwezig in het leidingwater en heeft meerdere negatieve effecten. Voor huishoudens zijn oplossingen beschikbaar, maar ook voor grote waterverbruikers zijn effectieve waterverzachters op de markt.
Valerie Verkain
Bladmanager
Ook voor grote waterverbruikers kunnen waterverzachters een oplossing bieden voor te hard water. Ze kunnen niet alleen van nut zijn in de doorsnee woning, maar kunnen ook toegepast worden in appartementsgebouwen of industriële complexen.

DELABIE, leider in kranen en sanitaire voorzieningen in Europa, breidt het TEMPOMIX 3 assortiment uit met een hoger model voor half-ingebouwde en opbouwwastafels.

 

 

De Elensio-warmtepompboiler van De Dietrich is stil, efficiënt en milieuvriendelijk. Hij is volledig vervaardigd in Frankrijk en exclusief verdeeld door Van Marcke!

 

 

Bezoek HEYTEC on tour voor een dag vol presentaties over o.a de F-gas verordening, warmtepomp in renovatie, indirecte systemen, en zo veel meer. Ontdek de nieuwste innovaties en netwerk met vakgenoten.

Vermits hard water op termijn een groot probleem kan vormen, is het belangrijk om een waterontharder te installeren. Welke parameters zijn belangrijk om u klanten goed te adviseren?

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.