Online magazines

24 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
technieken integreren
Steeds meer bedrijven omarmen het devies ‘meten is weten’. Die evolutie vertaalt zich in een toenemende digitalisering van gebouwen. Wat daarbij vaak wordt vergeten, is dat de verschillende technieken moeten worden verenigd in een groter geheel. 

Valerie Verkain
Bladmanager
De digitalisering van gebouwen opent de deuren voor nieuwe spelers op de bouwmarkt. Terwijl klassieke bouwpartijen soms terughoudend zijn, zien deze nieuwkomers kansen, ook voor de gehele bouwsector.

Huiseigenaars zijn zich vaak niet bewust van het feit dat er voor renovaties een passende warmtepomp beschikbaar is, ongeacht de woning of het budget. De nieuwe website www.WarmtepompWijzer.be introduceert een innovatieve tool om dit gebrek aan kennis aan te pakken.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*


Ervaar de nieuwe Ford Transit Custom zelf! Boek een gratis testrit op Ford.be. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.