Online magazines

2 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
FAQ over thuisbatterijen
In de meeste gevallen zullen het klanten zijn die een zonnepaneleninstallatie hebben of laten plaatsen, die ook aankloppen voor een thuisbatterij. 

Valerie Verkain
Bladmanager
De vraag naar thuisbatterijen stijgt en samen met de groei van deze nieuwe technologie stijgen ook de klantenvragen. Het blijkt dat er nogal wat onduidelijkheid en misverstanden de ronde doen bij hen. We geven u een overzicht.
Het aantal arbeidsongevallen in de bouw- en installatiesector met minstens 1 dag arbeidsongeschiktheid nam tussen 2021 en 2022 met 5,7% af, zo blijkt uit een analyse die bouwfederatie Embuild maakte van de meest recente cijfers van het federaal agent
De energietransitie is één van de belangrijkste aandachtspunten op de komende editie van Cebeo Technologie, die doorgaat van 14 tot 16 mei in Brussels Expo. Al meer dan 20 jaar is de beurs dé referentie in de sector.
Ontdek de nieuwste generatie warmtepompen, zoals de Panasonic AQUAREA. Deze geavanceerde systemen bieden een duurzame en efficiënte oplossing voor het verwarmen van woningen, zelfs bij lage buitentemperaturen. Bespaar op verwarmingskosten en draag bij aan een groenere toekomst met de Panasonic AQUAREA.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.