- 05 september 2017
- | Bron: Foodprocess
Flanders' FOOD houdt Inspiration Days
Flanders' FOOD houdt Inspiration Days Van inspiratie tot innovatie Flanders’ FOOD pakt op dinsdag 19 en woensdag 20 september uit met een nieuw concept in Hof ter Elst in Edegem. Tijdens de Inspiration Days laat men de deelnemers twee dagen lang ervaren hoe trends en nieuwigheden kunnen worden omgezet tot concrete proces- en productinnovaties. De aanpak gaat verder dan de traditionele keynote lezingen: er zijn ook demo’s en workshops, om zo de materie wat tastbaarder en interactiever te maken. Dit gebeurt in vier thema’s: 'Elk bee(s)tje telt', 'Sneller, beter, efficiënter', 'Halt aan de eenzijdigheid' en 'Voor elk wat wils'. De eerste dag wordt bovendien afgesloten met een conference dinner, ideaal om met andere deelnemers te netwerken. Het volledige programma vindt u op de Flanders' FOOD website , waar u zich ook kan inschrijven voor één of beide dagen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.