Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

VIJF UITDAGINGEN VOOR DE INSTALLATEUR HVAC
Gebouwbeheersystemen integreren steeds meer technieken. Maar toch blijf de installateur HVAC installateur vaak de eindverantwoordelijkheid dragen. Wij zetten de vijf grootste uitdagingen op een rij.
Soetkin De vreese - bladmanager

Als installateur HVAC krijgt u vandaag steeds meer op uw bord. In de projectmarkt valt bijvoorbeeld ook het gebouwbeheersysteem onder uw verantwoordelijkheden. Dit zijn de vijf grootste uitdagingen binnen die opdracht, én hun mogelijke oplossingen.
Gebouwbeheersystemen integreren gaandeweg steeds meer technieken. Toch is het doorgaans nog steeds de installateur HVAC die de eindverantwoordelijkheid draagt. Hij moet alles dan ook in goede banen leiden.
Terwijl bijna de helft van de Dobbitlezers een douche wil in de toekomstige badkamer is het bad een stuk minder geliefd. Dat blijkt uit een bevraging met meer dan 2.000 respondenten.
Het gebruik van regenwater speelt tegenwoordig een alsmaar belangrijkere rol, bijvoorbeeld om het toilet door te spoelen of om de tuin te bewateren. Hiervoor is er echter nood aan een geschikte infrastructuur, een tank en, last but not least, een betrouwbaar regenwatergebruiksysteem.
Handen wassen en desinfecteren is een van de beste methodes om de verspreiding van het coronavirus covid-19 tegen te gaan. De verhoogde aandacht voor handhygiëne betekent echter ook een verhoogd water- en energieverbruik.
Telkens weer dezelfde gereedschappen aankopen omdat ze geregeld verdwijnen. Beloftes aan een klant moeten intrekken omdat een onderdeel plots uit stock blijkt te zijn. Het zijn ongetwijfeld herkenbare situaties. Een vlot stockbeheer kan dat verhelpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.