Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

drie oplossingen om waterdicht af te werken
Alle (zeer) vochtige ruimtes moet u waterdicht afwerken: van de badkamer tot de vloer van de garage. Wij geven drie oplossingen om dat te doen.

Florus Tack
Bladmanager
Alle (zeer) vochtige ruimtes moet u waterdicht afwerken: van de badkamer tot de vloer van de garage. Lees hier drie oplossingen om dat te doen.
De algemene vergadering van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) heeft Karl Neyrinck verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij wil de troeven en de noden van de bouw als technologie-integrator op de agenda plaatsen en ...
Jaimy by Belfius is een platform dat bouwers en verbouwers helpt om bekwame vakmannen te vinden. Uw bedrijf kan die extra klanten aannemen die u interessant lijken. Hoe? Lees verder, of schrijf u meteen in.
Om alle misverstanden uit de wereld te helpen, herhaalt de Confederatie Bouw de boodschap dat een collectieve sluiting als vakantie louter een aanbeveling is en dus niet verplicht is. "Het belangrijkste is om te zoeken naar een oplossing waar iedereen tevreden mee is."
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.