Online magazines

16 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
hergebruik van grijswater in opmars
Onder 'grijswater' verstaan we water dat afgevoerd wordt van alle mogelijke sanitaire toestellen, behalve toiletten en urinoirs. Lees hier hoe u dit kunt hergebruiken in de sanitaire installatie.

Valerie Verkain
Bladmanager
Het hergebruik van grijswater is in opmars, omdat dit doorgaans continu beschikbaar is en een gunstige verhouding biedt tussen vraag en aanbod. Buildwise organiseerde een webinar over de correcte dimensionering van grijswaterinstallaties.
Zorg dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden op het vlak van wellnessbaden en -douches. Zo profileert u zichzelf als een vakman en wint u het vertrouwen van uw klanten.

De AmaPorter dompelmotorpomp is ontworpen met één doel voor ogen: het alle betrokken partijen zo gemakkelijk mogelijk maken, van selectie en aanschaf tot installatie en bediening. Wat betekent dat voor u?
DEWALT, een pionier op het gebied van professioneel gereedschap, viert met trots zijn 100 jaar rijke geschiedenis. Het bedrijf, opgericht in 1924 door Raymond E. DeWalt, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat ...
In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze Erwin, hij is expert en richt zich vooral op schade-expertises. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?
Kärcher Centers Waasland, Oudenaarde en Westhoek bieden deskundig advies en service die nauw aansluiten bij de reinigingsbehoeften van uw sector.


Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.