Online magazines

25 september 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

HOE VERWARMING INTEGREREN IN HUISAUTOMATISERING?
Domotica maakt het leven makkelijker. Zeker als het werkelijk alles, ook je verwarming of ventilatie, integreert. Je toestellen bedienen met één systeem of app, eenvoudiger kan niet langs de gebruikerszijde. Voor de installateurs is dat soms andere zaak. Daar moeten de verschillende disciplines uiteraard goed met elkaar communiceren. Soetkin De Vreese - bladmanager
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
Bij een nieuwbouw, of als het be­staande schouwkanaal niet bruikbaar is, wordt een volledig nieuw schouw­kanaal gebouwd. De keuze bestaat uit een binnen- en een buitenkanaal (langs de zijgevel). De configuratie van dat kanaal hangt af van het type verwarmingssysteem.
Na bijna veertig jaar door het leven te gaan als Isoleco staat de fabrikant en distributeur van rookgasafvoerkanalen voortaan bekend als M&G Group. Door internationale samenwerking en kennisuitwisseling wordt u van nu af aan nóg beter bijgestaan met raad en daad. Maak kennis met M&G Group!
Er zijn gespecialiseerde bedrijven die complete oplossingen bieden voor een kurkdroge parkeergarage. Zij voorzien in lijnafwatering met beperkte inbouwhoogte, pompputten, parkeerdekafvoeren, ...
DIRTMAGCLEAN®, de zelfreinigende magnetische vuilafscheider van Caleffi is voor toepassing in hydraulische installaties, vnl. van utiliteitsgebouwen, om vuil en andere onzuiverheden volledig te verwijderen.
“Bijna-energieneutraal wonen” met een E-peil van 30 wordt in 2021 het nieuwe normaal. De familie Wittouck paste de verstrengde regelgeving nu al toe in hun nieuwbouwwoning. Het woonhuis bevat tal van energie-zuinige technieken. Ook doekzonwering en natuurlijke ventilatie van Duco Ventilation & Sun Control dragen hier een steentje bij.
In het West-Vlaamse Menen timmert Tank-Service aan de weg. Al meer dan 35 jaar biedt het bedrijf van Dirk Robaey totaaloplossingen voor stookolietanks. Van dichtheidscontroles tot omvorming naar regenwaterput: maak kennis met de activiteiten van Tank-Service.
We weten dat onze kinderen later anders gaan verwarmen dan wij. Maar hoe dé verwarming van de toekomst eruit gaat zien, dat is nog koffiedik kijken. Veel Vlamingen willen zich niet binden aan één soort energie. Ze worden verlamd door keuzestress wanneer hun verwarming aan vervanging toe is. Gelukkig hebben wij een oplossing.
In dit webinar reikt Koen Michielsen de ontwerper de juiste informatie aan om een correct (voor)ontwerp uit te werken op vlak van brandveilige staalstructuren.
Voor installateurs zijn te hoge drukverliezen bij fittingen een veel voorkomend probleem. Smartpress, het nieuwste buisleidingsysteem van Viega, biedt een doeltreffende oplossing hiervoor. Bij Smartpress, geschikt voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties, is geen O-ring meer nodig.
Via domotica kan alle elektrische apparatuur in een woning in één systeem worden geïntegreerd. Dat maakt de mogelijkheden groots, maar zorgt er ook voor dat verschillende beroepsdisciplines met elkaar verweven raken.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.