FACQ-center Merelbeke: het toekomstige Flanders Headoffice

Dichter bij de klant staan en nog grotere zichtbaarheid geven aan professionele sanitair- en verwarmingssector

Met zijn 300 meter lange façade en architectuur trekt het nieuwe FACQ-centrum in Merelbeke, binnenkort het grootste van het land, nu al de aandacht langs de E40. FACQ heeft de ambitie om dichter bij zijn klanten te staan en een nog grotere zichtbaarheid te geven aan de professionele sanitair- en verwarmingssector. Zeker met oog op de ecologische uitdaging van de woningen van morgen. Niet enkel de professional vindt er zijn gading, ook het grote publiek dat op zoek is naar inspiratie en de nieuwste oplossingen voor de inrichting of renovatie van de badkamer en verwarming kan vanaf juni 2020 in Merelbeke terecht in de 3.000 m² grote Showroom. Het Groene Huis, dat alle ecologische en duurzame oplossingen voor de woning biedt, zal er ook vertegenwoordigd zijn.
Dankzij de centrale ligging aan de E40 is dit gebouw gemakkelijk bereikbaar en biedt het een ruime zichtbaarheid voor het merk. Met zijn 30.000 m² totale oppervlakte is dit het grootste FACQ-centrum in België. Alle diensten van FACQ zijn erin verzameld: een logistiek center, een Collect & Go-dienst, een Contact Center, een showroom en een Sanicenter. FACQ wil ervoor zorgen dat elke Belgische professioneel binnen maximum 30 minuten van zijn woning toegang heeft tot het Sanicenter, dat beschikt over een voorraad van meer dan 7.000 artikels. De beschikbaarheid van deze producten stelt professionelen in staat om zeer snel te handelen en de goederen in een mum van tijd geleverd te krijgen.
Met het nieuwe center in Merelbeke zal FACQ beschikken over drie regionale depots, waaronder ook Zaventem en Luik, 15 Showrooms en 40 Sanicenters. En dit aantal blijft stijgen. In de loop van de komende maanden openen ook Sanicenters in Genk, Ieper, Oostende en Doornik. Onlangs werd ook een Showroom en Sanicenter in Eupen geopend, in het hartje van de Duitstalige gemeenschap.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.