37 kandidaten winnen Product Design award

De gerenommeerde jury ging door 161 inzendingen, foto © Rat für Formgebunrvice GmbH/ Manuel Debusg Se

De Design Pluswedstrijd honoreert jaarlijks producten voor de manier waarom de makers technologie en design op een knappe manier weten te combineren. Ook dit jaar zullen de awards uitgedeeld worden aan de gewonnen deelnemers tijdens de vakbeurs ISH 2019 van 11 tot 15 maart in expo Messe in Frankfurt am Main. ISH Frankfurt is het event bij uitstek dat toont hoe onze HVAC-wereld er de komende jaren zal uitzien.
In totaal namen 114 bedrijven deel aan de wedstrijd, waarvan er 48 uit Duitsland zelf komen en de resterende 66 van over de hele wereld, waaronder ook België. Een jury van vijf experts doorliep 161 inzendingen en selecteerde de beste 37 producten op basis van de volgende criteria:
• Designkwaliteit;
• Totaal concept;
• Innovatieve inhoud;
• Materiaalkeuze.
Alle 37 producten zullen ook te zien zijn tijdens de vakbeurs in een aparte tentoonstelling in de Foyer of Hall 4.2. De officiële prijsuitreiking gaat door op 11 maart om 14.00 uur.
Zo selecteerden de juryleden in de categorie ‘badkamer’ enkele innovatieve wc’s en multifunctionele douchecabines alsook producten die deel uitmaken van badkamermeubilair zoals kranen en badkameruitrusting. In de categorie verwarming en klimatisatie kozen ze voor onder meer een vooruitstrevend design voor radiatoren, pelletkachels en houtkachels met schone verbrandingstechnologieën en slimme manieren om de verbrandingssnelheid te regelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.