Ventilair lanceert nieuwe website

Online platform in modern jasje met verbeterde functionaliteit

Ventilair Group Belgium komt graag tegemoet aan de wensen van haar klanten. Daarom heeft het bedrijf onlangs een nieuwe website gelanceerd met verbeterde functionaliteit voor elke gebruiker. Ventilair zegt print vaarwel en zal volledig inzetten op een online product selector. Die bevat een aantal zoekfuncties waardoor de gebruiker heel snel de nodige oplossing kan vinden.
De website bevat het volledige gamma met een dynamische weergave van de informatie uit de geprinte catalogus. Via een log-in is het ook mogelijk om de catalogusprijzen te bekijken. De noodzakelijke productinformatie is voor elk product beschikbaar om te downloaden en er is ook de mogelijkheid om een aanvraag tot een bepaalde service in te dienen. Via de website kunnen potentiƫle klanten ook kennismaken met het volledige team en de nodige contactinformatie terugvinden.
Indien u nieuwsgierig bent, kan u de website via deze link zelf ontdekken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.