naar top
Menu
Logo Print

Warmtepomp met R454C

Efficiënt en milieuvriendelijk koelmiddel zonder explosiegevaar
magazine

Op ISH stelde Stiebel Eltron de eerste warmtepompserie voor die gebruikmaakt van R454C. Het milieuvriendelijk koelmiddel heeft een GWP van minder dan 150, is vlamvertragend en houdt, in tegenstelling tot bijv. propaan, geen explosiegevaar in, ook niet bij de hantering of bij lekkage.

De nieuwe warmtepompen pakken bovendien uit met betere prestatiecoëfficiënten dan hun voorgangers en maken hoge flowtemperaturen mogelijk. Daardoor kunnen ze als alleenstaand systeem het hele jaar door hoge temperaturen garanderen voor de warmwatervoorziening en probleemloos voorzien in de behoeften van een appartementsgebouw. Ze zijn ook perfect geschikt om te worden ingezet bij renovaties en in radiatorverwarmingssystemen.

De serie komt in 2020 op de markt.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten