Online magazines

14 oktober 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

Online versie bekijken
6 frequente fouten bij plaatsing condensatieketels
Van de job die je dagelijks uitvoert weet je uiteraard alles of toch bijna alles. Maar toch evolueren technologieën, technieken, producten en materialen dagelijks. En daarom is het belangrijk om je te blijven bijscholen en te ontwikkelen om zo je job naar het beste van je vermogen te kunnen uitvoeren. Ook uit veelgemaakte fouten kan je leren hoe het beter kan.
Soetkin De Vreese - bladmanager
Voor veel installateurs is het plaatsen en onderhouden van een condenserende ketel dagelijkse kost en de meeste installateurs weten welke de gevoeligheden en aandachtspunten zijn. Toch merken we, uit een rondvraag bij fabrikanten, dat er nog steeds heel wat vragen worden gesteld aan hun technische diensten.
Sinds 2007 geldt in Vlaanderen het legionellabesluit. Dat omvat bepalingen om het infectierisico in publieke gebouwen en installaties te beperken. Maar waarom zijn deze maatregelen zo noodzakelijk?
Het Vlaams Energieagentschap (VEA) deed een steekproef op  110  EPB-aangiften ingediend voor  eind 2018, om na te gaan of de EPB-verslaggever  de kwaliteit correct rapporteert.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
De elektrische warmwaterboilers ESH Premium van Stiebel Eltron zijn efficiënt, energiezuinig en kunnen verticaal (50-200 l), horizontaal (100-200 l) of op een sokkel (150-300 l) worden gemonteerd.
Een levenscyclusstudie van RDC Environment op vraag van Informazout toont aan dat de broeikasgasuitstoot van een verwarmingsinstallatie op aardgas, gemeten over een periode van 20 jaar, 22% hoger is dan bij stookolieverwarming.
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
Installatiebedrijven kunnen op 25 November van 9u. tot 12u. terecht bij Van Marcke College om een opleiding te volgen over warmtenetten, centrale stookplaats en HIU's (satteliet). De opleiding gaat door in het Van Marcke College in Kortrijk.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
FEBIAC hoopte om de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten. Tegenover de aanhoudende en toekomstige onzekere sanitaire omstandigheden neemt FEBIAC nu zijn verantwoordelijkheid door het salon uit te stellen naar 2022.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.