Online magazines

02 september 2020 Vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie & ventilatie

Online versie bekijken
De toekomst ligt bij specialisering
Van alles op de hoogte zijn in een steeds complexer vakgebied is geen evidentie. Daarom kunnen vooral kleine spelers zich beter gaan specialiseren, althans volgens Guido Alaerts. Hij staat al sinds 1990 aan het roer van zijn installatiebedrijf en pleit voor een goede scholing en specialisering.

Soetkin De Vreese - Bladmanager
Guido Alaerts is een man met ervaring. Al sinds 1990 staat hij aan het roer van zijn installatiebedrijf. Eén ding is hij steeds blijven doen: zichzelf bijscholen. Geen stilstand, dus, maar vooruitgang bij deze ervaren installateur.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Sanitaire leidingen bevestigen is een belangrijke klus die per gebouw een verschillende aanpak vraagt. Wat moet ik bevestigen, waaraan en in welke omgeving? Een korte opfrissing van uw kennis.
De Raad van Bestuur van de Confederatie Bouw heeft Niko Demeester met ingang van 1 december 2021 benoemd tot Gedelegeerd Bestuurder. Hij zal Robert de Mûelenaere opvolgen die op die datum met pensioen gaat.
Met RE.GUARD, de slimme waterregelaar van REHAU, kan je de gevolgen van waterschade aanzienlijk verminderen. Het systeem detecteert leidingbreuken en lekkages, voordat er iets gebeurt! Bovendien is deze slimme waterregelaar bedienbaar met de RE.GUARD-app.
De Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) is tevreden over het uitstel van een strenger S-peil en vraagt een versterkt energiebeleid dat naast optimale isolatie inzet op hernieuwbare energietoepassingen en technieken. Niet alleen omdat daar nog hoge energiewinsten te halen vallen, maar ook om onnodig hoge isolatiekosten te vermijden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.