naar top
Menu
Logo Print

Verloop wedstrijd Sanilec Awards

inschrijven Sanilec AwardsDe wedstrijd verloopt als volgt:

1 Inschrijven
Professionals en vakscholen kunnen tot 2 december 2019 inschrijven voor deelname aan de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier.

dossier indienen2 Productdossier indienen
Deelnemers dienen hun dossier volledig ingevuld terug te sturen naar Elise Noyez, eln@pmg.be. De deelname aan de wedstrijd is pas voltooid als al het materiaal ten laatste op 3 februari 2020 in ons bezit is.

3 Beoordeling via neutrale vakjury
Een neutrale vakjury bekijkt en quoteert de projecten op basis van objectieve criteria. Na een grondige analyse van de dossiers volgt een defnitieve beslissing over de winnaars.

uitreiking Sanilec Awards4 Plechtige uitreiking
De wedstrijd kent zijn climax op de uitreiking van de verschillende awards tijdens een feestelijke uitreiking op 2 april 2020. Alle projecten die de shortlist gehaald hebben, worden voorgesteld en de winnaars bekendgemaakt.

5 Bekendmaking winnaars
De winnaars worden bekendgemaakt via ruime redactionele aandacht in onze vakbladen, 'exposure' in de televisiereportage die wordt uitgezonden op Dobbit TV, verspreiding van het persbericht naar alle Belgische media.

Als u een project voor ogen heeft waarmee u denkt te scoren in een van de categorieën, aarzel dan niet en ding mee naar een van de unieke trofeeën.