naar top
Menu
Logo Print

Dé awards die het vakmanschap binnen de Belgische installatiesector in de kijker zetten en bekronen.

uitreiking awardHet vakblad Sanilec organiseert sinds 2019 een awardshow waarbij prijzen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Met de Sanilec awards willen we hun vakmanschap extra onder de aandacht brengen en streven we ook naar een imagoboost voor de volledige sector en in het bijzonder ook voor de stielmannen van morgen.

De projecten die we in de kijker willen zetten en belonen, kunnen en hoeven uiteraard niet allemaal visuele 'pareltjes' te zijn. Het belangrijkste is en blijft het halen van het vooropgestelde doel dat de klant voor ogen heeft, dit eventueel met een zelf gecreëerde meerwaarde. Een wowgevoel is dus ook perfect te realiseren met 'behind-the-wall'-installaties en technische hoogstandjes die niet meteen in het oog springen, maar die ingenieus werden ontworpen en geïnstalleerd. Voorts hebben we aandacht voor ontwerp, materiaalkeuze, energie-effciëntie, milieuvriendelijkheid, opleveringstermijn …

Als u een project voor ogen heeft waarmee u denkt te scoren in een van de categorieën, aarzel dan niet en ding mee naar een van de unieke trofeeën, redactionele aandacht in uw vaktijdschrift en 'exposure' in het videoverslag dat wordt uitgezonden op Dobbit TV.