7 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDoor deel te nemen aan de Sanilec Awards creëert u aandacht en extra waardering voor uw beroep. Genomineerde en winnende projecten krijgen niet alleen ruime redactionele aandacht in het vakblad Sanilec, maar ook in diverse media voor architecten, studiebureaus, aannemers en projectontwikkelaars. 
Ook themazender Dobbit TV brengt tot slot verslag uit van het event, waardoor winnaars meteen ook in het oog springen bij heel wat potentiële klanten.
Philip Viane
Bladmanager

VERRE EN NABIJE TOEKOMST

Belg zet (kinder)stappen richting Smart Home

BEURZEN

Connectiviteit centraal op 59e Batibouw
Belgian Building Award

BETER GEÏNFORMEERD

Vraag alle documentatie over Microflex aan
Vlaanderen telt meer en meer appartementsgebouwen

MEER NIEUWS

Recordjaar
Game helpt waterverbruik te verminderen

Rookgasanalyser inruilactie!

160pxTot en met 31 maart voert EURO-INDEX een INRUILACTIE op rookgasanalysers: Koop een Eurolyzer STx pakket, stuur je oude rookgasanalyser gratis naar Euro-Index en krijg tot € 300,- cashback! Ongeacht het merk, type of de graad van slijtage van het oude toestel.
Lees meer

Sanilec Awards 2018

Eind 2018 organiseert het vakblad Sanilec een awardshow waarbij prijzen zullen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Volledig artikel lezen

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

Maak kennis met de Vitocal 200-A

160pxDeze nieuwe, bijzonder esthetische warmtepomp maakt op ecologische en zuinige wijze gebruik van de warmte in de buitenlucht. Ze is geschikt om enkel te verwarmen of zowel te verwarmen als te koelen en kan een energieprestatiecoëfficiënt (COP) volgens EN 14511 voorleggen die tot de hoogste op de markt behoort (tot 5 (A7/W35)).
Lees meer

De oplossing voor een snelle installatie

160pxDankzij het nieuwe buisleidingssysteem van Viega zijn hoge drukverliezen bij fittingen verleden tijd. Er is geen O-ring meer nodig, waardoor er bijna geen vernauwing meer is in de binnendiameter van de fitting.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Uw project in Sanilec en op Dobbit TV

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be