21 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSanilec Awards 2018

Het idee bestaat al langer om een evenement op poten te zetten dat het vakmanschap extra onder de aandacht brengt. En we willen hierbij niet enkel de ervaren installateur vieren, met het event streven we naar een imagoboost voor de volledige sector en in het bijzonder ook voor de stielmannen van morgen. De kogel is bij deze door de kerk. Welke stappen u moet ondernemen om deel te nemen, leest u hier.

Philip Viane
Bladmanager

VERRE EN NABIJE TOEKOMST

'Beleving' rode draad doorheen Batibouw
Badkamertrends voor 2018

MEER NIEUWS

VT-Invest éénmalig shirtsponsor Club Brugge
Daikin neemt Spaans bedrijf Tewis Smart Systems S.L. over
Restmateriaal Van Marcke toonzaal naar Kringwinkel
Nathan Systems wint VSK-award Publieksprijs

Sanilec Awards 2018

Eind 2018 organiseert het vakblad Sanilec een awardshow waarbij prijzen zullen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Lees meer

160pxGecombineerde drukregelaar esthetische oplossing bij installatie gastank

Voorontspanner, drukbegrenzer en tweedetrapsdrukregelaar in één enkel apparaat? Leverancier Antargaz biedt sinds kort die mogelijkheid met de gecombineerde drukregelaar Invisia.
Lees meer

De warmste en slimste ketel van Remeha

160pxDe Remeha Calenta Ace maakt de meest complexe installaties heel eenvoudig! Dankzij de ingebouwde intelligentie van het elektronicaplatform eSmart is deze ketel optimaal voorbereid op een 'connected' omgeving.
Lees meer

Toilet zonder verbouwing

160px VIDEOVolg de vakman

In deze uitzending van Volg de vakman, volgen we een sanitair installateur die een vergruizer installeert. Dit toilet zorgt dat je geen aansluiting op de hoofdafvoer van je afvoerleidingen moet voorzien waardoor je je sanitair eender waar kan plaatsen.
Video

Flandria Marinel

160pxFlandria Marinel garandeert een veilige warmte. Gebruiksgemak, kwaliteit en een mooie vormgeving staan hierbij centraal. De convectiekachel Flandria Marinel sluit perfect aan bij het tijdloze design van de succesvolle Flandria Stratos en past zowel in een landelijk als modern interieur.
Lees meer

“S-peil legt weg naar decentraal verwarmen open"

Strengere normen, een uitgebreider takenpakket, de grensvervaging tussen verschillende beroepen … de uitdagingen voor de verwarmings- en HVAC-installateur zijn intussen alom bekend.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Wint u de Sanilec Award? Schrijf u nu in!


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be