7 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

De ontwikkelingen in de markt van de verwarming zijn het best te omschrijven als 'meer van hetzelfde'"

ATTB vindt de overdreven aandacht voor de elektrificatie van onze verwarming een storende factor. Volgens ATTB biedt ook de overschakeling naar hoogcalorisch gas en de toenemende connectiviteit van verwarmingsinstallaties mogelijkheden om de CO2-uitstoot te verminderen.

Philip Viane
Bladmanager

VERRE EN NABIJE TOEKOMST

Belgische technologie maakt woningen slim
Unizo positief over wetsontwerp aanvullend pensioenopbouw

BETER GEÏNFORMEERD

Handige apps voor de woning
Webinar over hoe besparen op pompenergie

MEER NIEUWS

Kieback&Peter Belgium is verhuisd
Gouden Baksteen gaat naar ...
Dit zijn de drie innovatiefste bouwstart-ups
Nieuwe vestiging voor Clima & Partners

Installatie van een Nautila

160px VIDEOKen jij al alle voordelen van een gastank? Het ideale alternatief voor jouw klanten die zich niet kunnen aansluiten op het aardgasnetwerk, maar toch willen profiteren van alle comfort die verwarmen en koken op gas met zich meebrengt. Antargaz is jouw uitgelezen partner als het aankomt op de plaatsing van gastanks, en dat kan zowel op de klassieke wijze bovengronds, als ondergronds! Onze Nautila is een onzichtbare oplossing voor mensen die willen blijven genieten van het uitzicht van hun tuin. Deze video toont alle stappen die bij de installatie van een ondergrondse gastank plaatsvinden, bekijk hem dus gerust samen met je klanten die nog vragen of twijfels hebben over de plaatsing van een Antargaz gastank bij hun nieuwbouw of renovatie.
Video

1 stap van hoge- naar lagedruk

160pxBij Antargaz komen we als energieleverancier geregeld vragen tegen over de installatie van een boven- of ondergrondse gastank. Een veel voorkomende vraag is: “Moeten we altijd een tweedetrapskastje tegen de gevel installeren?" Voor deze klanten kan je bij Antargaz terecht voor een onzichtbare oplossing: een gecombineerde drukregelaar met ingebouwde over- en onderdrukbeveiliging, genaamd UPSO-OPSO.
Lees meer

Tover elke ruimte om tot een extra badkamer of toilet

160pxSanitaire voorzieningen plaatsen waar je maar wil, is niet langer ondenkbaar. Een Sanibroyeur® is de ultieme implementatie van sanitair op plaatsen waar er geen ideale waterafvoer beschikbaar is.
Volledig artikel lezen

Flandria Marinel

160pxFlandria Marinel garandeert een veilige warmte. Gebruiksgemak, kwaliteit en een mooie vormgeving staan hierbij centraal. De convectiekachel Flandria Marinel sluit perfect aan bij het tijdloze design van de succesvolle Flandria Stratos en past zowel in een landelijk als modern interieur.
Lees meer

50 jaar EURO-INDEX!

EURO-INDEX België bestaat 50 jaar en viert dat het hele jaar door met spetterende acties. Zo is er tot 31 maart een INRUILACTIE op rookgasanalysers.Koop een Eurolyzer STx pakket, stuur je oude rookgasanalyser naar ons toe en krijg tot € 300,- retour! Ongeacht het merk, type of de graad van slijtage van het oude toestel.
Lees meer

“Overdreven aandacht voor elektrificatie verwarming"

ATTB vindt de overdreven aandacht voor de elektrificatie van onze verwarming een storende factor. Volgens de Belgische vereniging van leveranciers van verwarmingsmateriaal biedt ook de overschakeling naar hoogcalorisch gas en de toenemende connectiviteit van verwarmingsinstallaties mogelijkheden om de CO2-uitstoot te verminderen.
Lees meer

Is investeren in PV-panelen nog interessant?

Hoe interessant is het voor particulieren om nog zonnepanelen te plaatsen? Wij onderzochten hoe rendabel het nog is om pv-installaties met een maximaal AC-vermogen van kleiner dan of gelijk aan 10 kW te installeren.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

“Overdreven aandacht voor elektrificatie verwarming is storende factor"


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be