15 november 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSinds de invoering van de digitale meter gaat weer meer aandacht naar energiemonitoring. En wie is beter geplaatst dan de installateur om het energieverbruik te analyseren en oplossingen te bieden? In dit magazine is er ook aandacht voor de correcte dimensionering van warmtepompen, die in de toekomst misschien wel de belangrijkste energiebron zullen worden voor het verwarmen van een woning?

___

Installateur best geplaatst om verbruik te analyseren en oplossingen te bieden

Ontdek de nieuwigheden in de installatiesector op één dag

___

Bart Denys

Hoofdredacteur

Bent u de beste installateur van België?

Schrijf u dan snel in voor de Dobbit Sanilec Awards

Laatste kans: win een Shop Design Award

___

"Traditioneel gebouwbeheersysteem volstaat niet meer"

Renson Healthbox 3.0 wint Batimat Innovation Award

Oproep voor meer, maar vooral ook betere warmtepompinstallaties

___

Meer SECTORNIEUWS

ENERGIEMONITORING LEIDT TOT SLIMME INVESTERINGEN

Dit jaar werd in Vlaanderen de digitale meter voor aardgas en elektriciteit uitgerold. Daarmee krijgen gebruikers meer details over hun verbruik. En slim meten leidt tot slim investeren ...
Volledig artikel lezen

INSTALLATEUR BEST GEPLAATST OM VERBRUIK TE ANALYSEREN EN OPLOSSINGEN TE BIEDEN

Met de introductie van de digitale meter gaat weer meer aandacht naar het meten en opvolgen van het energieverbruik. Een goede zaak, maar met meten alleen kom je er helaas niet.

Volledig artikel lezen

OPROEP VOOR MEER, MAAR VOORAL OOK BETERE WARMTEPOMPINSTALLATIES

De warmtepomp is meer en meer ingeburgerd. In 2018 werden er in België zo'n 73.000 exemplaren verkocht. Toch zijn er nog veel uitdagingen in de sector. Tijdens het 12e Warmtepomp Symposium kwamen die uitgebreid aan bod.Volledig artikel lezen

WORDT WARMTEPOMP DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON VOOR VERWARMING VAN DE WONING?

39% van de Belgische bouwers en verbouwers overweegt een warmtepomp als energiebron om de woning te verwarmen. Tot die conclusie kwam de redactie van DOBBIT tv - magazine na een analyse van het leesgedrag van ...
Lees meer

LAGER E-PEIL DANKZIJ BUIS-IN-BUISSYSTEEM

160pxHet aantal inwoners in Vlaanderen stijgt en de bevolking veroudert. Publieke en private initiatieven voor woon-zorgcentra rijzen dan ook als paddenstoelen uit de grond. Architecten en bouwheren proberen zich te onderscheiden door duurzaam te bouwen, unieke locaties aan te bieden, de beste zorg te garanderen ...
Volledig artikel lezen

HERKENBARE WARMTEPOMPOPLOSSINGEN VOOR ELK PROJECT

Uw klant plaatst een nieuwbouwwoning, of engageert zich voor een doorgedreven energetische renovatie? Dan is de kans vandaag groot dat hij met vragen over warmtepompen tot bij u komt.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE NIEUWIGHEDEN IN DE INSTALLATIESECTOR OP ÉÉN DAG

160pxEen update over de installatiesector in verandering en kennismaken met de nieuwste technieken en materialen op de installatiemarkt in slechts één dag? Ga dan op 22 november naar Install Day, georganiseerd door Techlink en Confederatie Bouw.
Volledig artikel lezen

BENT U DE BESTE INSTALLATEUR VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd waarmee u zich onderscheidt van uw collega's? Schrijf u snel in voor de Dobbit Sanilec Awards.
Volledig artikel lezen

DÉ OPLOSSING VOOR WATERDRUKPROBLEMEN

160pxWat doet u als er bij de aansluiting van uw installaties blijkt dat er onvoldoende druk op het water staat om alle tappunten in het project van de nodige voeding te voorzien? Voor een appartementsgebouw in Denderleeuw koos installateur Patrick Pieters voor het Hydro Multi-E drukverhogingssysteem van Grundfos.
Volledig artikel lezen

HANDIGE TOOLS VOOR VERMOGENSMETING AAN VENTILATIESYSTEMEN

160pxVoor het ventilatieprestatieverslag moet men het opgenomen elektrisch vermogen van ventilatoren ter plaatse meten. Diverse meettoestellen zijn hiervoor nodig die voldoen aan de gestelde eisen en beschikken over een geldig kalibratiecertificaat.

Volledig artikel lezen

RUIL NU UW OUDE KOELMACHINE IN

160pxCarrier Airconditioning biedt u nu de unieke mogelijkheid om uw oude koelmachine in te ruilen tegen een zeer aantrekkelijke inruilwaarde. Met de nieuwste generatie koelmachines en warmtepompen heeft u meer technische mogelijkheden, bespaart u op uw energiekosten en zorgt u beter voor het milieu.
Lees meer

WIN TAL VAN PRIJZEN VOOR EERSTE VERJAARDAG HONEYWELL HOME

Resideo viert zijn eerste verjaardag. Voor de gelegenheid zijn er 250 'Gouden Tickets' verborgen in de verpakkingen van de Honeywell Home-producten. Wie zo'n ticket aantreft, wint een van de verschillende prijzen: o.a. drie TUI-vakantiecheques ter waarde van € 1500.
Verzilver uw ticket

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Bent u de beste installateur van België?

Wordt warmtepomp de belangrijkste energiebron?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be