8 november 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe digitalisering zet zich ook in de bouw- en installatiesector door. Zowat de helft van de Belgische bouwprofessionals blijkt geïnteresseerd in nieuwe technologieën. In dit online magazine ook aandacht voor de sterk groeiende markt van residentiële airconditioning.

___

• Bijzonder zuinige koeling verovert de markt

• Interview: "Nieuwe technologieën volgen is geen optie, maar een verplichting"

___

Bart Denys

Hoofdredacteur

Bent u de beste installateur van België?

Schrijf u dan snel in voor de Dobbit Sanilec Awards

Of werkte u mee aan een uniek winkelproject? Ontdek de Shop Design Awards

___

Wat kunnen we leren van het Deense succes van warmtenetten?

Terugblik op het derde EPB-congres: "Think outside the box"

Performante koelinstallatie in nieuw ziekenhuis te Luik

___

Meer SECTORNIEUWS

SCHRIJF U IN VOOR DE DOBBIT SANILEC AWARDS

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd waarmee u zich onderscheidt van uw collega's? Bent u trots op het vakwerk dat u gerealiseerd heeft? Aarzel dan niet en schrijf u in voor ...
Volledig artikel lezen

BIJZONDER ZUINIGE KOELING VEROVERT DE MARKT

Daar waar airconditioning vroeger nog als luxeproduct werd gezien, kijken weinigen vandaag nog vreemd op wanneer bewoners ervoor kiezen om hun woning te koelen.
Volledig artikel lezen

WIN TAL VAN PRIJZEN VOOR EERSTE VERJAARDAG HONEYWELL HOME

Resideo viert zijn eerste verjaardag. Voor de gelegenheid zijn er 250 'Gouden Tickets' verborgen in de verpakkingen van de Honeywell Home-producten. Wie zo'n ticket aantreft, wint een van de verschillende prijzen: o.a. drie TUI-vakantiecheques ter waarde van € 1500.
Verzilver uw ticket

DE INRICHTING VAN DE STOOKPLAATS

160pxHet aantal inwoners in Vlaanderen stijgt en de bevolking veroudert. Publieke en private initiatieven voor woon-zorgcentra rijzen dan ook als paddenstoelen uit de grond.
Volledig artikel lezen

OP ZOEK NAAR EEN CV/SWW-OPLOSSING VOOR SPORTCLUBS?

160pxDe HeatMaster TC van ACV is de referentie als CV/SWW-oplossing voor sportclubs. Het product levert heel snel veel warm water en dat is net wat sportclubs nodig hebben.
Volledig artikel lezen

"NIEUWE TECHNOLOGIEËN VOLGEN IS GEEN OPTIE, MAAR EEN VERPLICHTING"

De bouwsector ondergaat momenteel grote veranderingen door de komst van nieuwe technologieën. Volgens een studie uitgevoerd door iVox voor de rekening van Batimat (de internationale bouwbeurs die van 4 tot 8 november 2019 in Parijs plaatsvindt) is de helft van de Belgische professionals geïnteresseerd in die nieuwe technologieën.
Volledig artikel lezen

BOUWSECTOR DIGITALISEERT MAAR MAAKT ZICH ZORGEN OVER CYBERSECURITY

Sinds begin 2017 is digitalisering van de bouwbedrijven toegenomen. Maar liefst 95% van de aannemers gebruikt mobiele toestellen zoals een smartphone en laptop om bedrijfsgerelateerde taken uit te voeren.
Lees meer

VERVANGEN STOOKOLIEKETELS

160pxOngeveer één derde van de Belgische gezinnen verwarmt zijn huis met stookolie. De helft daarvan zou dat doen met een ketel ouder dan 20 jaar. Hoewel het lot van de stookolieketel een actueel twistpunt is, waarover nog niet meteen een concrete beslissing lijkt te vallen, zijn de verschillende partijen het over één ding in ieder geval wel eens: die oude, inefficiënte toestellen zijn dringend aan vervanging toe.
Volledig artikel lezen

WAAROM JE TIJD BESPAART MET DE NIEUWE GECONNECTEERDE ALPHA3

160pxGrundfos, wereldwijde leider in geavanceerde pompoplossingen, stelt de nieuwe ALPHA3 voor! Deze revolutionaire geconnecteerde verwarmingspomp heeft geen geheimen meer voor de professionele installateur.
Volledig artikel lezen

IE5 SUPREME-MOTOREN MET UNIEKE TROEVEN

160pxHet nieuwe gamma drukverhogers van KSB zijn voordelig voor zowel de gebruiker als het milieu. De Supreme motortechnologie (IE5), gecombineerd met duurzame en energie-efficiënte pompen, zorgt voor een hoge efficiëntie (ook bij deellast) en een lager gebruik van ecologische waardevolle grondstoffen.
Lees meer

GA NAAR HET EERSTE BELGISCH-DEENSE CONGRES OVER WARMTENETTEN

Het eerste Belgisch-Deense congres over warmtenetten vindt plaats op dinsdag 10 december, in het auditorium van Leefmilieu Brussel. Twee derde van de Deense woningen is aangesloten op ...
Lees meer

LAATSTE KANS: WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan de realisatie van een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op uw vakwerk en wenst u ...
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Bijzonder zuinige koeling verovert de markt

Bent u de beste installateur van België?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be