25 september 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMeer productiviteit dankzij gezonde binnenlucht

Na het lager en secundair onderwijs, zijn sinds deze week ook alle studenten in het hoger onderwijs weer van start gegaan. Dat betekent dat we stilaan ook weer met klachten over muffe, slecht verluchte klaslokalen geconfronteerd zullen worden. Hogeschool PXL Green & Tech wil daar alvast iets aan doen.

Al zijn er natuurlijk nog tal van andere gebouwen die klassiek met problemen inzake binnenluchtklimaat kampen. Denk bijvoorbeeld aan historisch beschermd erfgoed, of kantoren en andere publieke gebouwen. De ventilatie-eisen voor die laatste zijn sinds afgelopen mei overigens aangepast.

Bent u nog mee?


Elise Noyez
Bladmanager

Meer nieuws
Krijg 20% korting bij uw inschrijving voor Expert Day 'Communicatie in de bouw'
Bouwunie wil focus op duaal leren
Gerecupereerde koelmiddelen krijgen nieuw leven

EXPERT DAY BRENGT DÉ SPECIALISTEN 'COMMUNICATIE IN DE BOUW' SAMEN IN GENT

Hoe vind je als bouwprofessional geschikt personeel? Waar blijft de uniforme BIM-taal? En hoe kan virtual reality jouw klanten helpen? Dat en veel meer tijdens de Expert day 'Communicatie in de Bouw' die Pixii - Kennisplatform Energieneutraal Bouwen op donderdag 10 oktober organiseert in Gent.
Lees meer

SLIMME VENTILATOREN SVENSA EN SVARA

160pxHet belang van goede ventilatie neemt elke dag toe. Meer en meer gebouwen zijn van kop tot teen geïsoleerd met als gevolg dat een woning volledig luchtdicht is.
Volledig artikel lezen

REDUCEER DE PLASTIC AFVALBERG DANKZIJ GENIUS WATER FRESH & SPARKLE

160pxDe voorbije week was er heel wat aandacht voor onze groeiende berg plastic afval. Zelfs plastic flessen die netjes in de blauwe zak gedeponeerd worden, blijken namelijk niet altijd gerecycleerd te worden. Maar met fris en bruisend Genius Water kan je plastic gewoon vermijden!
Volledig artikel lezen

DE 4-IN-1 OPLOSSING VOOR DESIGN- EN RADIATORKRANEN

160pxDe COMAP FlexoDesign thermostaatkraan is speciaal ontworpen voor het gebruik op badkamer- en designradiatoren. Eén oplossing voor de aansluiting naar de vloer en naar de muur dankzij het eenvoudig verstelbare centrale gedeelte.
Volledig artikel lezen

DIGITALE TOOLS EN VERKOOPPUNTEN SPECIAAL BESTEMD VOOR PROFESSIONALS

160pxFACQ, de Belgische specialist voor badkamers, verwarming en hernieuwbare energie, heeft in 140 jaar tijd een aardige nationale reputatie opgebouwd gebaseerd op een kwaliteitsvolle, snelle en doeltreffende professionele dienstverlening.
Volledig artikel lezen

NIEUW ZAAGBLAD MET MEER STABILITEIT, MEER MOGELIJKHEDEN EN MEER DUURZAAMHEID

160pxHet nieuwe zaagblad E-Cut Carbide Pro BiM-TiN met Starlock-houder zorgt voor meer stabiliteit en corrosiebestendigheid. Door de hardmetalen vertanding, samen met de TiN-coating, kan het zaagblad ook doorheen geharde schroeven, spijkers en gehard metaal gaan, alsook invallend zagen in hout, kunststof en abrasieve materialen.
Lees meer

ONTMOET RUIM 70 LEVERANCIERS TIJDENS LECOT ON TOUR

160pxOp 11 oktober 2019, van 10u tot 22u, moet je in de Nekkerhal in Mechelen zijn. Er zullen opnieuw ruim 70 leveranciers aanwezig zijn om je met raad en daad bij te staan.
Volledig artikel lezen

VOORKOM WATERSCHADE MET DE SAFE-T CONNECT

160pxWaterschade of torenhoge facturen voorkomen? Installeer dan het Safe-T Connect lekdetectiesysteem van Syr Oceanic. Dit compacte state-of-the-artlekdetectietoestel waarschuwt bij abnormaal waterverbruik en sluit automatisch de watertoevoer af.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Meer productiviteit dankzij gezonde binnenlucht
Ventilatie-eisen publieke gebouwen aangepast

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be