19 september 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIn 6 stappen naar een performant vloerverwarmingssysteem

Een vloerverwarmingssysteem dat volledig aan de wensen van uw klant voldoet? Dat vergt op z'n minst enige voorbereiding, te beginnen met een juiste dimensionering. Een paar graden te veel (hogere energiekosten) of te weinig (minder comfort) maken nu eenmaal een wereld van verschil.

Temperatuurregime en debiet zijn cruciale aandachtspunten in het ontwerp, maar wees ook altijd heel bewust van het type vloerverwarming en de uiteindelijke vloerafwerking. Ook zij hebben immers hun impact op de warmte-afgifte van het systeem. Net voor oplevering nog kiezen om de vloer af te werken met parket in plaats van tegels, is in ieder geval geen goed idee.

Elise Noyez
Bladmanager

Meer nieuws
Future Clima kiest voor vloerverwarming en elektrische radiatoren
Hoe onderzoeksgebouw van Energyville toonbeeld van duurzaamheid werd
Upgrade voor trainingscenter brandertechnieken van Syntra West

IN 6 STAPPEN NAAR EEN PERFORMANT VLOERVERWARMINGSSYSTEEM

Wie vloerverwarming wil installeren, zal eerst enkele stappen moeten doorlopen. Zo wordt er best bekeken worden welk soort legsysteem er moet komen. Vervolgens kan de ruimte gedimensioneerd worden.
Volledig artikel lezen

ZO BEPAALT U DE JUISTE VERTREKTEMPERATUUR

In België is het gangbaar dat de vertrektemperatuur van het water 45 °C niet overschrijdt. Om de exacte waarde te berekenen, vertrekt men van de zone met de maximale waarde van de specifieke warmteafgifte.
Volledig artikel lezen

AFROLLEN, KLEVEN EN KLAAR!

160pxHet RAUTHERM SPEED klittenbandsysteem van REHAU is supersnel met tot wel 30% kortere verlegtijden dan klassieke verlegsystemen. De buis hecht eenvoudig aan de verlegmat en correcties kunnen makkelijk en snel worden uitgevoerd.
Lees meer

BETROUWBARE EN GEKEURDE VULSET HOUDT DRUK OP PEIL

160pxOm de druk in de cv-installatie op peil te houden of terug op peil te krijgen na een onderhoud, is het nodig de cv-installatie bij te vullen. Met een vulset kan dit proces makkelijk en snel verlopen.
Lees meer

WAAROM JE TIJD BESPAART MET DE NIEUWE GECONNECTEERDE ALPHA3

160pxGrundfos, wereldwijde leider in geavanceerde pompoplossingen, stelt de nieuwe ALPHA3 voor! Deze revolutionaire geconnecteerde verwarmingspomp heeft geen geheimen meer voor de professionele installateur.
Volledig artikel lezen

VIEGA SMARTPRESS VEREENVOUDIGT INSTALLATIE EN BEPERKT DRUKVERLIEZEN

160pxVoor installateurs zijn te hoge drukverliezen bij fittingen een veel voorkomend probleem. Smartpress, het nieuwste buisleidingsysteem van Viega, biedt een doeltreffende oplossing hiervoor.
Volledig artikel lezen

DE IDEALE WARMTEPOMP VOOR IEDERE NIEUWBOUWWONING

160pxEen groenere toekomst, daar wilt u graag aan meewerken? U dient een installatie te voorzien voor een nieuwbouwproject of een totale renovatie? Hier wilt u een comfortabele verwarming met een hoog rendement en een lage uitstoot integreren? Dan is een lucht-water warmtepomp beslist een ideale groene en efficiënte keuze.
Volledig artikel lezen

OPTIMALISEER UW KENNIS ROND HVAC

160pxSBM organiseert dit najaar opnieuw tal van opleidingen rond HVAC, voor zowel professionals als bedienden. Daarnaast maakt ook de vooropleiding naar erkend ventilatieverslaggever deel uit van het aanbod.
Ontdek het aanbod hier

GA AAN DE SLAG MET INTELLIGENTE BESTURINGS- EN CONTROLESYSTEMEN

160pxOf het nu over een eengezinswoning of een kantorencomplex gaat, de vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, belichting en toegangscontrole neemt toe. Dankzij een gecertificeerde KNX-opleiding kan u de uitdaging aan.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
In 6 stappen naar een performant vloerverwarmingssysteem

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be