11 juli 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBadkamertrends die uw vakmanschap in de kijker zetten

Klein of groot … veel bouwheren verwachten van hun badkamer dat ze een oase van rust vormt. Maar wat voor uw klant vaak een kwestie van comfort en esthetiek is, vraagt van u vooral een duidelijke lijn inzake techniek. Als installateur moet u er immers voor zorgen dat de massagedouche de waterfactuur niet mateloos de hoogte in jaagt, en dat de minimalistische douchegoot het douchewater vervolgens ook daadwerkelijk kan afvoeren. In dit online magazine ontdekt u alvast welke oplossingen daarvoor voorhanden zijn.

Professional Media Group organiseert in 2019
trouwens de tweede editie van de Shop Design Awards! Hierbij kunt u uw nieuwe of vernieuwde showroom in de kijker plaatsen en een videoreportage t.w.v. 3.000 euro winnen. Deelnemen is de boodschap!

Elise Noyez
Bladmanager

Lees ook
Save the date: 12de Warmtepompsymposium op 25 september
Top 100 dankzij innovatiebeleid en open bedrijfscultuur
Marco Pezzaglia wordt nieuwe voorzitter COGEN Europe
Ongerustheid onder KMO's neemt stilaan toe

DE MODERNE BADKAMER: TUSSEN WATERBESPARING EN COMFORT

Wellness en waterbesparing staan in de moderne badkamer centraal. Twee schijnbare tegenstrijdige trends, die de technologische ontwikkelingen en installatie-activiteit van de hedendaagse sanitarist bepalen.
Volledig artikel lezen

INLOOPDOUCHES EN DOUCHEGOTEN: OOK VOOR KLEINE BADKAMERS

De inloopdouche is niet meer weg te denken, en ook meerdere sproeikoppen zijn vandaag de norm. Om al dat water zonder problemen de baas te kunnen, bestaan allerlei afvoersystemen.
Volledig artikel lezen

DE BADKAMER KLEURT GROEN

Net zoals in de mode is groen de trendkleur voor het interieur in 2019. Groen, de plantaardige kleur bij uitstek, doet in al zijn tinten denken aan de natuur en doet zijn intrede in onze habitat als een grote hap frisse lucht.
Lees meer

BADEN EN DOUCHEN TUSSEN DE WOLVEN

Pairi Daiza opende onlangs The Last Frontier, een gloednieuw resort met een hotel en verschillende vakantiehuisjes recht in het hart van het park. Ook de badkamers kregen daar een aangepaste inrichting.
Lees meer

UW NIEUWE OF VERNIEUWDE WINKEL IN DE PRIJZEN?

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

DÉ OPLOSSING VOOR WATERDRUKPROBLEMEN

160pxWat doet u als er bij de aansluiting van uw installaties blijkt dat er onvoldoende druk op het water staat om alle tappunten in het project van de nodige voeding te voorzien? Voor een appartementsgebouw in Denderleeuw koos installateur Patrick Pieters voor het Hydro Multi-E drukverhogingssysteem van Grundfos.
Volledig artikel lezen

CORRECTE INPLANTING VENTILATIEROOSTERS GEEN NATTEVINGERWERK

160pxVandaag brengt de mens 90% van de tijd brengen door in gebouwen. Helaas is de binnenluchtkwaliteit niet altijd optimaal. Ventilatie is dus broodnodig. De juiste dimensionering van een ventilatiesysteem is niet zo moeilijk voor de geoefende installateur.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Badkamertrends die uw vakmanschap in de kijker zetten
Minder water, maar hetzelfde comfort

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be