14 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxInzicht in verbruik doet investeren in nieuwe maatregelen

Het is bijna zover. Vanaf 1 juli worden in Vlaanderen de zogenaamde slimme meters voor aardgas en elektriciteit uitgerold. Deze moeten gebruikers en energieleveranciers meer inzicht bieden in de daadwerkelijke energieconsumptie. Echter, dat geldt hier enkel voor het totaalverbruik.

Wil uw klant weten waar dat verbruik zich specifiek concentreert, dan kan u steeds enkele
extra energiemeters plaatsen voor een grondige energiemonitoring. Daarmee kan het verbruik van zowel gas als elektriciteit, maar ook water, stookolie, … in detail opgevolgd worden. Staat u de gebruiker daarnaast bij met een duidelijke analyse van de bekomen meetresultaten en aangepast advies over mogelijke verbeteringen, dan kan u nadien misschien wel op nieuwe opdrachten rekenen?

Elise Noyez
Bladmanager

Lees ook
West-Vlaamse scholenwedstrijd zet opleidingen sanitair-cv in de kijker
Hogeschool PXL gaat van start met opleiding IoT
Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?
Vraag hier uw testrit aan!

INSTALLATEUR BEST GEPLAATST OM VERBRUIK TE ANALYSEREN EN OPLOSSINGEN TE BIEDEN

Met de introductie van de digitale meter gaat vandaag weer meer aandacht naar het meten en opvolgen van ons energieverbruik. Een goede zaak, maar met meten alleen kom je er helaas niet. Wie echt het verschil wil maken en slimme aanpassingen wil doen, moet de meetresultaten bovenal ook analyseren. En daar speelt u als vakman een cruciale rol in.
Volledig artikel lezen

HOE MOET HET NATIONAAL KLIMAAT- EN ENERGIEBELEID ER VOLGENS U UITZIEN?

Sinds dinsdag 4 juni kan iedereen in ons land deelnemen aan een online enquête in het kader van het Nationaal Klimaat- en Energieontwerpplan. Op deze manier krijgt iedereen de kans om mee te schrijven aan het klimaat- en energiebeleid in ons land.
Geef uw mening

"OOK MET EEN GAS KAN JE DUURZAAM EN ZONDER CO2-UITSTOOT VERWARMEN"

Na ruim een jaar testen en onderzoek in de eigen R&D-omgeving, heeft Remeha met succes een waterstofketel geïnstalleerd in een woonproject in de Rotterdamse deelgemeente Rozenburg.
Lees meer

WAAROM DE GLASTUINBOUWSECTOR AL RUIM 10 JAAR VOOR WKK KIEST

Het voorbije decennium heeft WKK haar energie- en emissiebesparende troeven meermaals bewezen, niet het minst in de glastuinbouwsector. Door de toepassing van WKK hebben de tuinders alleen al in 2016 een CO2-besparing van meer dan 300.000 ton gerealiseerd.
Lees meer

DÉ OPLOSSING VOOR WATERDRUKPROBLEMEN

160pxWat doet u als er bij de aansluiting van uw installaties blijkt dat er onvoldoende druk op het water staat om alle tappunten in het project van de nodige voeding te voorzien? Voor een appartementsgebouw in Denderleeuw koos installateur Patrick Pieters voor het Hydro Multi-E drukverhogingssysteem van Grundfos.
Hier legt hij uit waarom

ONTDEK HIER DE NIEUWE BADKAMERCOLLECTIE STRADA II

160pxIdeal Standard, marktleider in innovatieve badkameroplossingen, brengt de nieuwe veelzijdige collectie Strada II uit. De collectie bestaat uit opbouwkommen, wastafels, vanities en wc's met afgeronde hoeken, fijne boorden en eigentijdse lijnen die tegemoet komen aan de nieuwe tendens.
Volledig artikel lezen

HOE LEGIONELLA VERMIJDEN?

160pxWe poetsen onze tanden 2 x per dag, maar is het water waarmee we poetsen wel bacterievrij? Hoe kan je legionella en andere bacteriën vermijden? Met RAUTITAN, het systeem voor zuiver drinkwater van REHAU, kan je verbinden zonder O-ring en zonder dode ruimtes, met een fitting voor een betere doorstroming.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Inzicht in verbruik doet investeren in nieuwe maatregelen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be