4 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNiet-residentiële ventilatie vraagt specifieke aanpak

Terwijl initiatieven zoals Curieuzeneuzen de voorbije jaren de aandacht vestigden op de suboptimale kwaliteit van onze buitenlucht, benadrukt de ventilatiesector dat we maar beter ook de binnenlucht in de gaten houden. Die zou volgens recente berichten immers tot vijf keer meer vervuild zijn dan de binnenlucht.

Ventilatie is
dan ook een absolute noodzaak. Maar niet alle ventilatie is gelijk. Zo gelden er voor residentiële en niet-residentiële ventilatie andere normen en worden onder andere de benodigde debieten anders bepaald. In dit artikel gaan we daarom dieper in op de finesses van niet-residentiële ventilatie.

Elise Noyez
Bladmanager

Lees ook
Ventilator met geurdetectie valt in de prijzen
PIXII wil fossiele brandstoffen weren uit gebouwen
Ontvang de nieuwe onderhoudsattesten EPB-verwarming Brussel

CONCRETE VOORBEELDEN VOOR BEPALEN DEBIET NIET-RESIDENTIËLE VENTILATIE

Residentiële en niet-residentiële ventilatie kunnen in geen geval over dezelfde kam geschoren worden. Er zijn wel degelijk verschillen bij zowel berekening, ontwerp als installatie.
Volledig artikel lezen

BEDRIJFSFILM MOET BEWUSTZIJN ROND INDOOR AIR QUALITY VERHOGEN

World of Oxygen - A story about Indoor Air Quality. Zo luidt de titel van de verrassende bedrijfsfilm van Duco Ventilation & Sun Control. En die heeft een duidelijke boodschap.
Lees meer

VAKBEURS SPRING EXPO RICHT ZICH TOT SANITAIRE, VERWARMINGS- EN ENERGIESECTOR

Op 12 en 13 juni vindt in Paleis 10 van Brussels Expo de gloednieuwe vakbeurs Spring Expo plaats. Met als thema Water & Energy Management in Buildings richt het evenement zich specifiek op professionals binnen de Belgische sanitaire, verwarmings- en energiesector.
Lees meer

IN ÉÉN UUR BIJGEPRAAT OVER WARMTEPOMPEN?

350pxWe gaan de laatste jaren voor het verwarmen van woningen en appartementen steeds meer richting duurzame concepten, zoals warmtepompinstallaties. Voor verwarming heeft de warmtepomp in nieuwbouw ondertussen al een belangrijk aandeel verworven.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Niet-residentiële ventilatie vraagt specifieke aanpak

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be