19 april 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWie kroont zich tot beste installateur van België?

De kop is eraf. Op donderdagavond 4 april ontdekten zo'n honderd installateurs tijdens een feestelijk galadiner welke projecten met de allereerste Sanilec Awards aan de haal gingen. En dat smaakte meteen naar meer. Hebt u het voorbije jaar dus een mooi project gerealiseerd dat zich met deze verwezenlijkingen kan meten, dan kan u zich nu al inschrijven voor de editie van 2020. Wil u eerst de sfeer opsnuiven? Bekijk dan zeker het videoverslag!

Verder richten we ook nog graag uw aandacht op een disruptieve revolutie in de bouwsector:
circulair bouwen dwingt namelijk alle stakeholders tot een geïntegreerde aanpak van innovatieve bouwprocessen. Toch biedt het ook volop kansen voor nieuwe businessmodellen en samenwerkingsvormen. Het gratis kennis- en netwerkevent BuildUp laat u alvast kennismaken met de voorlopers, zodat u ook zelf voorsprong kan nemen in deze groeimarkt.

Elise Noyez
Bladmanager

Lees ook
Welke energie-oplossingen reikt de politiek ons aan?
Garanties van oorsprong voor alle vormen van groene energie
400 miljoen euro voor een CO2-neutraal Vlaanderen tegen 2050
Waarom naast het buitenklimaat ook het binnenklimaat onze aandacht vraagt

VIDEO: HERBELEEF DE SANILEC AWARDS 2019

Een event als de Sanilec Awards houden we uiteraard niet graag binnenskamers. Het verloop van de avond werd daarom ook op beeld vastgelegd door onze fotograaf en de filmploeg van Dobbit TV.
Bekijk de video

DIT ZIJN DE BESTE INSTALLATEURS VAN 2019

Tijdens de allereerste Sanilec Awards werden prijzen uitgereikt in vijf categorieën. Ontdek hier welke installateurs en projecten tijdens deze primeur in de prijzen vielen.
Volledig artikel lezen

HOE U OOK HVAC INSTALLATIES WAPENT TEGEN BRAND

Nu alle ogen gericht zijn op de Notre-Dame in Parijs, is het goed om eens stil te staan bij de verwoestende eigenschappen van een brand. Ook voor HVAC-installaties kunnen vuur en rook bijzondere gevolgen hebben.
Lees meer

GARANTIES VAN OORSPRONG VOOR GROENE ENERGIE

De Vlaamse Regering heeft het ontwerpbesluit van Minister van Energie Lydia Peeters rond een systeem van garanties van oorsprong voor groene energie goedgekeurd.
Lees meer

CIRCULAIR BOUWEN ZET KLASSIEK BOUWPROCES OP ZIJN KOP

Bouwen wordt almaar duurder, grondstoffen schaarser en de CO2-uitstoot van gebouwen doorheen hun levenscyclus moet drastisch omlaag. 'Duurzaam bouwen' volstaat niet langer, wie futureproof wil bouwen moet circulair denken.
Lees meer

HERGEBRUIK VAN CONSTRUCTIE-ELEMENTEN: MOGELIJKHEDEN EN UITDAGINGEN ANNO 2019

Ir. Lionel Billiet en ir. arch. Arne Vande Cappelle (Rotor) zullen op BuildUp aan de hand van verschillende referentieprojecten een beeld schetsen van de stand van zaken binnen de hergebruiksector vandaag de dag.
Volledig artikel lezen

DE CONDENSERENDE GASKETEL: SNELSTE WEG NAAR EEN BETER MILIEU

160pxIn ons land is gas nog steeds een van de populairste energiebronnen. Zo worden er elk jaar meer dan 200.000 gasketels verkocht. Zeker in de vervangings- en renovatiemarkt is een gasketel een goedkope, zuinige en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen.
Volledig artikel lezen

CV-KETELS IDEAAL GESCHIKT VOOR COMBINATIE MET ENERGION M WARMTEPOMPEN

160pxATAG Verwarming is al sinds 1948 thuis in energie en heeft doorheen zijn bestaan meerdere veranderingen op de energiemarkt meegemaakt, maar geen grotere dan nu het geval is.
Volledig artikel lezen

GEBRUIK EEN SECTIONEERKRAAN

160pxMogelijk treedt de beveiliging van de gecombineerde drukregelaar Invisia in werking bij één van de twee drukproeven: de mechanische weerstandsproef en de dichtheidsproef.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE BAND VOOR DE JUISTE BESTELWAGEN KIEZEN?

De rolweerstand van een autoband moet beperkt blijven om de brandstofzuinigheid van het voertuig niet te benadelen. Anderzijds moeten die banden - naast grip- en slijtvastheid op zowel droog als nat wegdek - voldoende rijcomfort en remvermogen demonstreren.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wie kroont zich tot beste installateur van België?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be