18 april 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

DE UTILITEITSMARKT VRAAGT OM PROFESSIONELE SANITAIRE OPLOSSINGEN

160pxOpdrachtgever, architect, adviesbureau, groothandel of installateur, elke professional wordt al te vaak geconfronteerd met tijds- en gelddruk. We staken een onderzoek naar de beste leverancier en vertrouwen op onze soms verouderde of beperkte kennis van de markt bij de keuze van producten.

Maar er is een duidelijk onderscheid tussen woningbouw en utiliteitsbouw. Met utiliteiten bedoelen we niet enkel de grotere projecten maar ook sanitaire installaties in de horeca, voedingszaken, kantoren, sportinfrastructuur,… vragen om specialisatie.

Bij de keuze van het juiste product dienen we niet enkel rekening te houden met design en prijs. Héél wat meer factoren bepalen dat een product het juiste product is.

Ontdek hieronder hoe DELABIE vereisten als waterbesparing, installatiegemak, eenvoudig onderhoud en betrouwbaarheid samenbrengt in specifieke oplossingen.

HYBRIMATIC FINO : hét ecologische alternatief voor waterloze urinoirs

160px VIDEOTijdens ISH 2019 ontdekt Sanilec een doeltreffend alternatief voor waterloze urinoirs, dat bovendien perfect ecologisch is. Roos Ysebaert, Marketing Manager Benelux van DELABIE, legt uit hoe een goede spoeling en een optimale waterbesparing perfect hand in hand gaan.
Video

Ook de bouwheren van de populaire bar in Aarlen Insomnia en van de opnamestudios in Kortrijk van de band Goose, Safari Studios hebben in DELABIE de juiste leverancier gevonden voor hun sanitaire installaties. Ontdek hier hun verhaal.

INSOMNIA

160px
Volledig artikel lezen

SAFARI STUDIOS

160px
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be