11 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDigitalisering drukt belangrijke stempel op ISH

It's that time of the year again. Binnen enkele dagen trekt het gros van de Europese HVAC-wereld richting Frankfurt om te kijken wat ISH dit jaar te bieden heeft. Er belooft onder andere heel wat aandacht te gaan naar digitalisering en gebouwautomatisering. Niet verwonderlijk, misschien, want gebouwbeheersystemen vallen doorgaans nog steeds onder het lot HVAC - en dat stelt zo de nodige uitdagingen. Uitdagingen waaraan ook de T2-campus in Genk, met de opening van een gloednieuw Energy Lab, tegemoet wil komen. Zowel studenten als ervaren installateurs kunnen daar dan ook met de nieuwste technologieën aan de slag.

Ontdekt u de noviteiten van ISH liever meteen? Dan kan u als lezer van Sanilec nog steeds een gratis ticket voor de beurs aanvragen.

Elise Noyez
Bladmanager

Lees ook

Bent u erbij op de uitreiking van de Sanilec Awards?
Correcte inplanting ventilatieroosters is geen nattevingerwerk
Zo plaatst u een gecombineerde drukregelaar met UPSO-OPSO beveiliging
Vlaming bouwt en verbouwt energiezuiniger dan wettelijk verplicht
Nieuwe mogelijkheden voor innovatieve technieken

4 APRIL 2019: UITREIKING SANILEC AWARDS 2019

Op donderdagavond 4 april is het zo ver. De Sanilec Awards zet met deze eerste editie het kruim van de Belgische installatiesector in de bloemetjes. Het event vindt plaats in de HippoLoggia te Waregem.
Lees meer

OOK WARMTEPOMPBOILERS KRIJGEN MASCOTTE (ÉN PREMIES!)

350pxSolarBoy, de mascotte van het infoplatform InfoZonneboiler.be, heeft er een broertje bij. WarmtepompboilerBoy, de eerste mascotte van InfoWarmtePomp.be, lijkt weliswaar op zijn broer, maar heeft in plaats van een zonnecollector enkele luchtkokers op zijn hoofd.
Lees meer

CORRECTE INPLANTING VENTILATIEROOSTERS GEEN NATTEVINGERWERK

160pxVandaag brengt de mens 90% van de tijd brengen door in gebouwen. Helaas is de binnenluchtkwaliteit niet altijd optimaal. Ventilatie is dus broodnodig. De juiste dimensionering van een ventilatiesysteem is niet zo moeilijk voor de geoefende installateur.
Volledig artikel lezen

DE ALLES IN-ÉÉN AIRCONDITIONING OPLOSSING

160pxVectios is een nieuwe generatie Rooftop Units, ontworpen om de beste luchtkwaliteit te bieden tegen de laagste gebruikskosten. De VectiosTM lijn bestaat uit compacte, horizontale en autonome lucht-luchteenheden voor op het dak.
Lees meer

2E GENERATIE 61 WG WATER-WATER WARMTEPOMPEN

160pxGeneratie 2 komt nu op de markt met functies en opties om te voldoen aan de huidige en toekomstige marktbehoeften.
Lees meer

PLAATSING GECOMBINEERDE DRUKREGELAAR MET UPSO-OPSO BEVEILIGING (INVISIA SYSTEEM)

160pxAntargaz biedt met Invisia de mogelijkheid om bij de installatie van een propaangastank gebruik te maken van een gecombineerde drukregelaar met UPSO-OPSO beveiliging.
Volledig artikel lezen

350pxGEBOUWBEHEERSYSTEMEN NOG STEEDS ONDER LOT HVAC

Als installateur HVAC krijgt u vandaag steeds meer op uw bord. In de projectmarkt valt bijvoorbeeld ook het gebouwbeheersysteem onder uw verantwoordelijkheden, en dat terwijl het zich nog maar zelden tot de automatisering van de HVAC-installatie beperkt.
Volledig artikel lezen

GA GRATIS NAAR ISH 2019 ALS LEZER VAN SANILEC

Van 11 tot 15 maart 2019 vindt in Frankfurt am Main 's werelds belangrijkste vakbeurs voor duurzame sanitaire toepassingen, innovatief badkamerdesign, energiezuinige verwarmingstechnieken, en milieuvriendelijke systemen voor airconditioning, koeling en ventilatie plaats.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vijf uitdagingen voor een intelligente gebouwtechniek

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be