25 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAandachtspunten bij controle, reiniging en onderhoud stookolieketel
In het vorige online magazine kon u lezen wat de aandachtspunten zijn bij de controle, de reiniging en het onderhoud van gasketels. Nu verleggen we onze focus naar de stookolieketel. Dat een regelmatig onderhoud voor de veiligheid en levensduur van een verwarmingsketel een cruciale pijler is, is gemeengoed. Die evidentie gaat uiteraard ook op voor stookolieketels. Problemen laten zich hier namelijk niet altijd meteen merken, maar werken ondertussen wel zware vervuilingen en een verlaagd rendement in de hand. De wettelijke verplichting ligt bij stookolieketels niet voor niets op een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Maar volstaat dat ook? Eén ding is alvast zeker: wie het beste uit een stookolieketel wil halen, moet verder kijken dan de ketel alleen.


Ander nieuws

Het meest duurzame distributiecentrum in België
Bouwunie Limburg neemt afscheid van voorzitter Leon Peters
Online tool om installateur te ondersteunen bij offertes
Aantal vacatures in de bouw hoger dan ooit

Philip Viane
Bladmanager

HOE HOU JE EEN STOOKOLIEKETEL IN TOPVORM

Dat een regelmatig onderhoud voor de veiligheid en levensduur van een verwarmingsketel een cruciale pijler is, is gemeengoed. Die evidentie gaat uiteraard ook op voor stookolieketels.
Volledig artikel lezen

DUURZAAM VERWARMEN MET STOOKOLIE? GO HYBRID!

160pxEen perfecte match bestaat tussen stookolie en zon. Een condenserende stookolieketel is eenvoudig te combineren met een zonneboiler voor de productie van het sanitair warm water.
Volledig artikel lezen

MONOBLOC CONDENSERENDE GASKETELS KLASSE A.

160pxTAU UNIT is een onmiskenbare Riello-ketel. Alle componenten werden vernieuwd en hertekend met het oog op een perfectionering van zijn werking met nul debiet. Nieuw materiaal met een uitzonderlijk lage uitzettingsgraad van de rookgasleidingen.
Volledig artikel lezen

UW OUDE ROOKGASMETER IS TOT € 300,- WAARD!

160pxEURO-INDEX start het nieuwe jaar met een inruilactie op rookgasmeters. Wie zich tussen 1 januari en 31 maart 2019 een BLAUWE LIJN Eurolyzer STx actieset aanschaft, kan zijn oude rookgasmeter inruilen en hiervoor tot 300 euro retour krijgen.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


Stapsgewijs naar een stookolieketel in topconditie

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be