11 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAandachtspunten bij controle, reiniging en onderhoud gasketel
Onderhoud is traditioneel een van de eerste zaken waarop bespaard wordt, en dat is bij verwarmingsketels niet anders. Zelden wordt meer gedaan dan het minimum wettelijk vereiste - en zelfs dat wordt vaak niet nageleefd. Nochtans kan een regelmatige onderhoudsbeurt tal van kosten in de toekomst voorkomen. Onver­wachte pannes, verlaagde rendementen en een verkorte levensduur kosten de klant per slot van rekening ook een aardige duit. Wil men een gasketel zo lang mogelijk in topconditie houden, dan is een jaarlijks onderhoud in feite geen overbodige luxe. Dit zijn daarbij de belangrijkste handelingen en aandachtspunten.


Ander nieuws

Overname voor betere positie op warmtepompmarkt
Renteloze lening om woning te renoveren
Betrouwbare informatie over warmtekrachtkoppeling
Sanitaire groothandel met dekking in heel België
Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn

Philip Viane
Bladmanager

INTERSOLUTION 2019

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger.
Volledig artikel lezen

ATAG VERWARMING ZET SAMEN MET COLRUYT GROUP IN OP HET VERLAGEN VAN DE CO2-UITSTOOT

160pxColruyt Group is een Belgische retailgroep met meer dan 500 winkels en 30.000 medewerkers. Die winkels zorgen samen voor heel wat gebouwen die verwarmd moeten worden.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

MONOBLOC CONDENSERENDE GASKETELS KLASSE A.

160pxTAU UNIT is een onmiskenbare Riello-ketel. Alle componenten werden vernieuwd en hertekend met het oog op een perfectionering van zijn werking met nul debiet. Nieuw materiaal met een uitzonderlijk lage uitzettingsgraad van de rookgasleidingen.
Volledig artikel lezen

CONDENSERENDE GASKETELS BLIJVEN POPULAIR

De populariteit van condenserende gaswandketels valt niet te betwijfelen. Er wordt echter meer en meer geopperd om ze te combineren met hernieuwbare energie. Een lagere factuur is daartoe de belangrijkste beweegreden, maar ook de wetgever duwt de klant in de ecologische richting.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF U NU IN EN ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

ZET UW VAKMANSCHAP IN DE KIJKER MET EEN SANILEC AWARD

Als een gevierd installateur op een potentiële klant afstappen: het kan voor hem of haar een doorslaggevend argument zijn om voor u te kiezen als plaatser van zijn of haar technische installatie.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Hoe hou je een gasketel in topvorm?


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be