14 december 2018


VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDeelnemen aan de Sanilec Awards staat garant voor exposure
op nationale televisie en in uw vakblad

Als een gevierd installateur op een potentiële klant afstappen: het kan voor hem of haar een doorslaggevend argument zijn om voor u te kiezen als plaatser van zijn of haar technische installatie. Met een Sanilec Award onder de arm opent u ongetwijfeld nog meer deuren. Maar dat is niet de enige incentive. Denk maar aan de uitstraling die gepaard gaat met een onderneming die prijzen pakt. Een 'awardwinning' installatiebedrijf werkt ongetwijfeld ook als een magneet voor 'witte raven', jonge talenten die op zoek zijn naar een professionele 'thuis'. En wie is niet op zoek naar talent? Tot slot willen we met dit initiatief vooral ook deze specifieke technische beroepen een ferme imagoboost bezorgen. Aan alle elektriciens, frigoristen/koeltechnici en HVAC-installateurs: mis deze kans niet en schrijf u nu in!

Ander nieuws

Tweede Challenge Innovation Leverancier is opnieuw een succes
Autosalon 2019 doet u dromen over de ideale bedrijfswagen
Ploeg krijgt versterking
Winnaars FCH JU Success Story Awards bekendgemaakt
Consolidatie van productlocaties voor paneelradiatoren
Energie opslaan in de bodem

Philip Viane
Bladmanager

'AWARDWINNING' INSTALLATEUR OPENT DEUREN

Als een gevierd installateur op een potentiële klant afstappen: het kan voor hem of haar een doorslaggevend argument zijn om voor u te kiezen als plaatser van zijn of haar technische installatie.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

DE ELL-ELECTRIC WARMTEPOMP VOOR IEDERE NIEUWBOUW

160pxRemeha adviseert in kader van EPB om te investeren in een lucht-water warmtepomp, specifiek de Eria Tower E. Achter de moderne frontmantel zit een stevig staaltje warmtepomptechniek en een warmwaterboiler van 180 liter.
Lees meer

COMAP VIERT 90 JAAR OP BELGISCHE MARKT

160pxCOMAP, toonaangevende fabrikant van verwarmings- en sanitaire oplossingen voor gebouwen, mocht onlangs zijn negentigste verjaardag in België vieren. Sinds de lancering van zijn eerste thermostaatkop in 1978 en de eerste meerlaagse aansluitoplossing in 1992 lag COMAP Belux aan de basis van tal van innovaties op de Belgische markt.
Volledig artikel lezen

INTERSOLUTION 2019

Wereldwijd is de solarindustrie in opmars, en dat is in België en Nederland niet anders. Solarprojecten worden in onze regio steeds talrijker én grootschaliger.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.
Deelnemende bedrijven
Word sponsor

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

160pxOnder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen.
Volledig artikel lezen

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Lees meer

DE VENTILATIE-UNIT DIE ZO GOED SCOORT, DAT ELDERS BESPAARD KAN WORDEN

160pxIn Vilvoorde werd onlangs de eerste fase opgeleverd van een woonerf dat in totaal 950 wooneenheden zal beslaan. Het eerste deel - genaamd De Vier Fonteinen - omvat 138 appartementen en een commerciële ruimte, inclusief een grote binnentuin.
Volledig artikel lezen

THERMOGRAFIE ALS ZESDE ZINTUIG

Laten we eerst een misverstand uit de wereld helpen, een infraroodcamera meet geen temperaturen, maar wel een stralingshoeveelheid. Mits een correcte instelling kan het toestel uit deze stralingshoeveelheid wel de temperatuur berekenen en deze in een kleur omzetten.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


'Awardwinning' installateur opent makkelijker deuren

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be