15 november 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px"In verwarmingssector heeft energietransitie nog niet plaatsgevonden"

Er zijn te veel luilakken in de energiediscussie. Met die boude stelling stak Thomas Nowak tijdens het elfde Warmtepompsymposium van wal. Als secretaris-generaal van de European Heat Pump Association (EHPA) liet Nowak er zijn licht schijnen over de Europese verwarmingsmarkt en de beleidsinitiatieven die daaraan gekoppeld worden.

Ander nieuws

Onthulling
SelectDealer event
43 miljoen euro voor slim thuisklimaatbeheer
Lancering derde editie Bouwroute
Bouwsector kiest wintertijd

Philip Viane
Bladmanager

DE MODULAIRE CONDENSERENDE GASWANDKETEL MET HOOG RENDEMENT

160pxRiello presenteert Condexa Pro, een nieuwe aanvulling op haar gamma modulaire condenserende gaswandketels met hoog rendement. Deze toestellen zijn compact en bieden een grote installatieflexibiliteit - ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder woongebouwen, ziekenhuizen, datacenters, scholen of productie-eenheden.
Volledig artikel lezen

GEBRUIKER VERZEKERD VAN VOLDOENDE WARMTE EN WARM WATER AAN DE LAAGSTE KOSTPRIJS

160pxEnergiezuinig bouwen, duurzaam wonen en een energie-efficiënt verbruik zijn ook in 2018 'hot topics' die de actualiteit stevig kleuren. De regelgeving inzake bouwen verandert zeer sterk op korte termijn.
Volledig artikel lezen

REMEHA CALENTA ACE BESCHIKBAAR BIJ GROOTHANDEL!

160pxVanaf nu is de Remeha Calenta Ace beschikbaar bij de groothandel. Deze hypermoderne condensatieketel is uitgerust met een unieke automatische waterbijvulfunctie waardoor de druk in de verwarmingskring automatisch op peil wordt gehouden.
Lees meer

MAAK KENNIS MET DE VITOCAL 200-A

160pxDeze nieuwe, bijzonder esthetische warmtepomp maakt op ecologische en zuinige wijze gebruik van de warmte in de buitenlucht. Ze is geschikt om enkel te verwarmen of zowel te verwarmen als te koelen en kan een energieprestatiecoëfficiënt (COP) volgens EN 14511 voorleggen die tot de hoogste op de markt behoort (tot 5 (A7/W35)).
Lees meer

INFORMAZOUT INSTALL AWARDS 2018

160pxLoopt u ook warm voor uw eigen installaties? Neem deel aan de Informazout Install Awards 2018 en maak kans op een reischeque van €2.500 én 1.000L gratis mazout voor de klant van uw winnende installatie!
Lees meer

T6 SLIMME THERMOSTAAT

160pxHoneywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat.
Lees meer

DE VENTILATIE-UNIT DIE ZO GOED SCOORT, DAT ELDERS BESPAARD KAN WORDEN

160pxIn Vilvoorde werd onlangs de eerste fase opgeleverd van een woonerf dat in totaal 950 wooneenheden zal beslaan. Het eerste deel - genaamd De Vier Fonteinen - omvat 138 appartementen en een commerciële ruimte, inclusief een grote binnentuin.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

160pxProfessional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

HANDIGE HANDGEREEDSCHAPPEN IN DE BOUW

160pxHet materiaal dat gebruikt wordt op de bouwwerf is van cruciaal belang. Aangezien ieder gereedschap zijn eigen specifieke kenmerken en toepassingen heeft, is het belangrijk dat de professional weet welke tool hij nodig heeft in welke situatie.
Volledig artikel lezen

"IN VERWARMINGSSECTOR HEEFT ENERGIETRANSITIE NOG NIET PLAATSGEVONDEN"

160pxEr zijn te veel luilakken in de energiediscussie. Met die boude stelling stak Thomas Nowak tijdens het elfde Warmtepompsymposium van wal. Als secretaris-generaal van de European Heat Pump Association (EHPA) liet Nowak er zijn licht schijnen over de Europese verwarmingsmarkt en de beleidsinitiatieven die daaraan gekoppeld worden.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


Te veel luilakken in de energiediscussie"

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be