06 november 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGrijp alsnog de kans om u te meten met uw conculega's

Al enkele tientallen van uw collega's schreven zich intussen in voor deelname aan de Sanilec Awards . Naast de klassieke HVAC-installateur, tonen ook elektro- en koeltechnici interesse in deelname aan deze wedstrijd. Daarom werd beslist om ook hen de kans te geven mee te strijden voor een Sanilec Award in een aantal extra categorieën die speciaal voor hen in het leven geroepen werden. Het deelnemersveld wordt dus uitgebreid en de inschrijvingsperiode verlengd tot 15 februari 2019. Benieuwd tot wat uw collega's in staat zijn? Ontdek het hier.

Philip Viane
Bladmanager

ACTUEEL

Afschaffing vestigingswet
EPC wordt vernieuwd
Drukke zomer op vastgoedmarkt heeft gevolgen

ENERGIE

Warmtepompmarkt stevig in de lift
Grootste energie-efficiëntieproject in de Kempen
Voorwaarden erkenning installateur hernieuwbare energie versoepeld

EEN-OP-EEN GASKETEL VERVANGEN!

160pxVoor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen biedt Nathan Benelux dé oplossing voor het een-op-een vervangen van een gasketel. De alira LWAV en LWDV zijn modulerende lucht/water-warmtepompen met monobloc-technologie.
Lees meer

T6 SLIMME THERMOSTAAT

160pxHoneywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat.
Lees meer

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

DEELNEMENDE PROJECTEN SANILEC AWARDS

Al enkele tientallen van uw collega's schreven zich intussen in voor deelname aan de Sanilec Awards. Naast de klassieke HVAC-installateur, tonen ook elektro- en koeltechnici interesse in deelname aan deze wedstrijd.
Volledig artikel lezen

MELD U AAN VOOR HET YORK® SPECIALISED HVAC PROGRAMMA VAN JOHNSON CONTROLS

160pxLaat uw bedrijf groeien en meld u aan voor het het YORK® Specialised HVAC Programma van Johnson Controls. Als YORK® Specialised Contractor levert u toonaangevende HVAC-oplossingen, van koelmachines tot afsluiters.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Welke projecten strijden om een Sanilec Award?


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be