20 september 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWE LANCERINGEN

22 nieuwe warmwaterboilers
Compacte, veelzijdige oplossing voor watervoorziening

Meer nieuwigheden

ACTUEEL

(Nog) lager E-peil door zonneboiler en warmtepomp
InterSOLUTION in 2018 weer helemaal terug
Van Marcke opent nieuwe vestiging

Meer nieuws

Drinkwaterbeveiliging

Op 3 en 4 oktober vindt de 2e opleiding van Caleffi Academy 2017 plaats. We doorlopen dan het brede spectrum van drinkwaterbeveiliging: verschillende sanitaire installaties, legionellapreventie, terugstroombeveiliging, drukverschillen en waterslag.
Lees meer

Viega Smartpress

Als wereldspeler in installatietechniek heeft Viega een innovatieve oplossing ontwikkeld voor minder drukverlies in drinkwater- en verwarmingsinstallaties op verdiepingen: Viega Smartpress.
Lees meer

LG introduceert nieuwe MULTI V S unit

LG Electronics (LG) voegt de compacte versie van het MULTI V warmtepompsysteem, de MULTI V S, toe aan het bestaande MULTI V-portfolio. De MULTI V S is een unieke unit in de markt doordat het de eerste heat recovery is met een vermogen van 6pk (16,8 kW), waar voorheen 8pk de laagste beschikbare capaciteit in de industrie was.
Lees meer

Smappee Plus

De Smappee Plus energiemonitor voor gezinnen is de ideale oplossing voor de consument die een slimme woning wil voor vandaag en morgen. De monitor toont op elk moment exact hoeveel je verbruikt en hoeveel zonne-energie je produceert.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

Onderhoud en opstart leegloopsystemen

Een drukloos systeem heeft dezelfde prestaties als een systeem op druk, maar vraagt een andere installatie en opstart. Om een goede werking te garanderen, moeten alle leidingen op afschot worden geplaatst en is een correcte vulling noodzakelijk.
Lees meer

"EPB hoeft geen last te zijn"

Heel wat architecten en bouwprofessionals zijn de draad kwijt. Dat zegt architect en energieconsulent Luc Dedeyne. De steeds strengere en complexere EPB-regelgeving is volgens Dedeyne té moeilijk op te volgen, waardoor men voor de naleving ervan quasi volledig op de EPB-consulent moet vertrouwen.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

EPB hoeft geen last te zijn
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be