04 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAls het licht uitgaat, maak dan dat u gewapend bent!

Het welles-nietesspelletje dat al een hele tijd aan de gang is tussen de overheid en stroomproducent Engie Electrabel zorgt voor grote onzekerheid bij het algemene publiek. Wat vrijwel met 100% zekerheid te zeggen valt, is dat het afschakelplan op het een of andere moment in werking zal treden. Gebeurt dat net op een werf die zich in die 'schijf' bevindt die afgeschakeld wordt van het net, dan heeft u brute pech. Wenst u toch 'online' te blijven, dan is het huren of aanschaffen van een generator misschien wel de oplossing.

Philip Viane
Bladmanager

FEDERATIES

Bouwunie AB moet leiden tot sterkere werking

Confederatie Bouw over Pano-reportage faillissementsfraude bouw

EVENT

Met 453 installateurs naar Disneyland

KIES DE JUISTE GENERATOR

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken. Volledig artikel lezen

ELEKTRICITEIT VAN ANTARGAZ

Binnenkort start Antargaz met een nieuwe dienst, elektriciteit voor particulieren en bedrijven! Steven Van der Perre, verantwoordelijke Energy Marketing: "Antargaz biedt binnenkort als enige leverancier in de markt zowel elektriciteit, aardgas als propaangas in tanks aan.
Lees meer

SANUTAL ANNO 2018

160pxSANUTAL ANNO 2018 MADE IN BELGIUM BY SANUTALSANUTAL is reeds sinds 1993 actief als producent van RVS leidingsystemen en ventilatiekanalen en als verdeler van verschillende gerenommeerde HVAC - merken in de Benelux.
Volledig artikel lezen

BEZOEK NATHAN OP DE BIS-BEURS

160pxVan 6 t/m 14 oktober staat Flanders Expo weer in het teken van de BIS. Wilt u alles weten over duurzame warmtepompen, afgiftesystemen of regeltechniek, bezoek dan onze stand in de SAX hal! Dit jaar staat onze vervanger voor uw verwarmingsketel, de LWDV prominent in het zicht.
Lees meer

NIEUWE OPLEIDING VENTILATIE

Niet-residentieel ventilatietechnicus vanaf 7 november in Gent of vanaf 16 januari 2019 in Oostende. Residentiële en niet-residentiële ventilatie verschillen aanzienlijk zowel qua berekening, ontwerp als installatie.
Lees meer

T6 SLIMME THERMOSTAAT

160pxHoneywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat.
Lees meer

GENIUS ACTION: G-MUSIC 

160pxGenius Action: G-Music … klinkt als muziek in je oren? Voor elke installateur lanceren we een speciale actie waarmee Watergenius als muziek in je oren gaat klinken! Per verkocht toestel van onze huishoudelijke drinkwateroplossingen of waterontharders, ontvangt u G-coins die u kan inruilen voor uw JBL Bluetooth Speaker naar keuze.
Lees meer

DE NIEUWE ULOW-E2 RADIATOR

160px VIDEODe nieuwe Ulow-E2 radiator, met zowel stralingswarmte als convectie, biedt zelfs bij de laagste temperatuurregimes het gewenste warmtecomfort en alle voordelen van verwarmen met een radiator. Dit model werd specifiek ontwikkeld met het oog op verwarmen op zeer lage temperatuur en hernieuwbare energiebronnen, zoals een warmtepomp. De Ulow-E2 biedt een duurzame oplossing zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten en voorziet een perfecte balans tussen energie-efficiëntie, esthetiek & montageflexibiliteit.
Video

KIES EEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

INFORMAZOUT INSTALL AWARDS 2018

Loopt u ook warm voor uw eigen installaties? Neem deel aan de Informazout Install Awards 2018 en maak kans op een reischeque van €2.500 én 1.000L gratis mazout voor de klant van uw winnende installatie!
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


Wees geen slachtoffer van het afschakelplan!

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be