20 september 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEnergieleveranciers anticiperen door te diversifiëren
In 2017 duikt een trend op die zich tot op vandaag doorzet. Energieleveranciers zoals ENGIE Electrabel (via dochterbedrijf Cozie), EDF Luminus en Lampiris beginnen allerlei installatiebedrijven over te nemen om zo hun marktpositie, diensten en bereik te verstevigen. Door deze strategie te hanteren, bereiden ze zich voor op een toekomst die er steeds groener zal uitzien. De ene zet hoofdzakelijk in op HVAC-installateurs en de andere op elektro- of zonnepaneleninstallateurs etc. Welke invloed heeft deze overnamepolitiek op de markt en de energietransitie? Moeten andere installatiebedrijven deze evolutie vrezen en hoe staan installateurs zelf tegenover deze trend?Philip Viane
Bladmanager

ACTUEEL

Bedrijfsongevallen tegen 2020 halveren
130-jarig bestaan

BETER GEINFORMEERD

Warmtenetten hydraulisch optimaliseren
11e Warmtepompsymposium

REMEHA CALENTA ACE BESCHIKBAAR BIJ GROOTHANDEL!

160pxVanaf nu is de Remeha Calenta Ace beschikbaar bij de groothandel. Deze hypermoderne condensatieketel is uitgerust met een unieke automatische waterbijvulfunctie waardoor de druk in de verwarmingskring automatisch op peil wordt gehouden.
Lees meer

MEEST COMPACTE LUCHTAFSCHEIDER

160pxHet is niet altijd simpel ruimte te vinden om een traditionele luchtafscheider te plaatsen. De DISCALSLIM® werd daarom speciaal door Caleffi ontworpen om toe te passen in kleine ruimtes en is daarmee de meest compacte luchtafscheider op de markt.
Lees meer

EEN-OP-EEN GASKETEL VERVANGEN!

160pxVoor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen biedt Nathan Benelux dé oplossing voor het een-op-een vervangen van een gasketel. De alira LWAV en LWDV zijn modulerende lucht/water-warmtepompen met monobloc-technologie.
Lees meer

12.200 M² INTERACTIEVE SEMINARIECENTRUM VIEGA

160pxSanitair systeemaanbieder Viega heeft de eerste steen gelegd voor het state-of-the-art opleidingscentrum 'Viega World' in het Duitse Attendorn-Ennest. Het 12.200 m² interactieve seminariecentrum werd volledig digitaal gepland met behulp van BIM en zal bijzonder energiezuinig zijn.
Lees meer

GENIUS ACTION: G-MUSIC 

160pxGenius Action: G-Music … klinkt als muziek in je oren? Voor elke installateur lanceren we een speciale actie waarmee Watergenius als muziek in je oren gaat klinken! Per verkocht toestel van onze huishoudelijke drinkwateromlossingen of waterontharders, ontvangt u G-coins die u kan inruilen voor uw JBL Bluetooth Speaker naar keuze.
Lees meer

ENERGIELEVERANCIERS ZETTEN MET OVERNAMES IN OP GROENERE TOEKOMST

In 2017 duikt een trend op die zich tot op vandaag doorzet. Energieleveranciers zoals ENGIE Electrabel (via dochterbedrijf Cozie), EDF Luminus en Lampiris beginnen allerlei installatiebedrijven over te nemen om zo hun marktpositie, diensten en bereik te verstevigen.
Volledig artikel lezen

AANLEIDING TOT OVERNAMES DOOR ENERGIELEVERANCIERS

We leven in een tijd van energietransitie. Daarmee wordt bedoeld dat de energiegebruiker, op termijn, efficiënter gebruik moet maken van warmte en elektriciteit.
Volledig artikel lezen

ROOKGASAFVOER IN APPARTEMENTSGEBOUWEN

In tegenstelling tot wat in het oorspronkelijk artikel te lezen staat, mogen wisselstukken voor de herstelling van bestaande ketels wel nog gemaakt en verkocht worden.
Volledig artikel lezen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

INFORMAZOUT INSTALL AWARDS 2018

Loopt u ook warm voor uw eigen installaties? Neem deel aan de Informazout Install Awards 2018 en maak kans op een reischeque van €2.500 én 1.000L gratis mazout voor de klant van uw winnende installatie!
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


Moet u overnamepolitiek energieleveranciers vrezen?

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be