05 september 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxRookgasafvoer in appartementsgebouwen kan tot problemen leiden
26 september wordt een belangrijke datum voor verwarmingsketels, want dan worden de Ecodesign-regels strenger. Vanaf die datum moet de NOx-uitstoot van nieuwe cv-ketels verder verlagen. Een nieuwe ketel plaatsen in een appartementsgebouw kan dan zeer delicaat worden, waarom dat zo is, leest u in
dit artikel. Daarnaast hebben we ook nog aandacht voor het vervangen van open gastoestellen, want ook dat kan een impact hebben op appartementsgebouwen.

Philip Viane
Bladmanager

ACTUEEL

Studiedomein bouw verliest 650 leerlingen op vier jaar tijd

BETER GEINFORMEERD

Infosessies over actieve en passieve koeling
Driedaagse opleiding verwarmingshydraulica
Nationale WKK-ontmoetingsdag

GROOTHANDEL

Focus op Koning Klant
Groothandel neemt deel aan Openmonumentendag 2018

INDA DOUCHEWANDEN BIJ FACQ

160pxMeerdere merken vertrouwen op Facq voor de exclusieve verdeling van hun producten in België. Zo ook Inda, een Italiaanse producent met bijna 75 jaar ervaring, wiens missie het is om creatieve meubeloplossingen aan te bieden die in alle ruimtes en levensstijlen passen.
Lees meer

GROEI, VERSTERKING EN UITBREIDING, PRECIES WAT EEN FAMILIEBEDRIJF NODIG HEEFT

160pxIn enkele jaren tijd is Vanden Bergh, groothandelaar-distributeur van sanitair, verwarming, waterbehandeling en hernieuwbare energie, erin geslaagd om op een opmerkelijke wijze een plek te verwerven op de bijzonder concurrentiële Belgische markt.
Volledig artikel lezen

PLUG & PLAY MET DE FLOWAY!

160pxDesign en comfort in perfecte harmonie. Floway is een compacte, zelfstandig en stil werkende dubbele flux luchtbehandelingskast. Standaard uitgerust met hightech componenten: EC-technologie (elektronische omschakeling), ultramoderne energieterugwinning, geïntegreerde regeling, enz.
Lees meer

EEN-OP-EEN GASKETEL VERVANGEN!

160pxVoor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen biedt Nathan Benelux dé oplossing voor het een-op-een vervangen van een gasketel. De alira LWAV en LWDV zijn modulerende lucht/water-warmtepompen met monobloc-technologie.
Lees meer

SPECIAAL VOOR BEDIENDEN

Bedienden met een extra bagage aan technische kennis zijn een meerwaarde voor het bedrijf! Laat u niets wijsmaken, maar zorg dat u weet waarover het gaat en mee kan praten over technische zaken.
Lees meer

DESKUNDIGE LEVERANCIER VOOR DE INSTALLATEUR

160pxKYOCERA SENCO Belgium produceert, ontwikkelt en levert hoogwaardige machines en materialen voor de bouwindustrie. Met een selectie uit het merkenportfolio van KYOCERA SENCO Industrial Tools Inc.
Volledig artikel lezen

GRATIS ABONNEMENT OP NIEUW VAKBLAD COOLTECHNICS

De eerste editie van Cooltechnics is er! Cooltechnics is hét uitgelezen vakblad voor de installateurs van koeling, klimatisatie en luchtbehandeling. Via een evenwichtige mix van actualiteit, nieuwe producten, vaktechnische dossiers, inspirerende cases, boeiende interviews met collega-plaatsers en prikkelende visiegesprekken houdt Cooltechnics u uitgebreid op de hoogte van wat er in de koel- en klimatisatielandschap leeft.
Lees meer

EFFICIËNTER, PRAKTISCHER EN BETROUWBAARDER DAN OOIT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

ROOKGASAFVOER IN APPARTEMENTSGEBOUWEN

26 september van dit jaar wordt een belangrijke datum voor verwarmingsketels, want dan worden de Ecodesign-regels strenger. Vanaf die datum moet de NOx-uitstoot van nieuwe cv-ketels verder verlagen.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


Weet
u wat er u te wachten staat op 26 september?

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be