27 juni 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKlimatisatiesysteem waarmee men zowel kan koelen als verwarmen
Betonkernactivering als thermische gebouwcomponent past zich vlot in de toekomst van ons energiesysteem in. De met TABS uitgeruste gebouwen die vandaag worden opgericht, zullen door hun lange levensduur kunnen bijdragen als een flexibele en stuurbare vraag naar elektrische en thermische netten toe. Dat kan door hun belangrijke aandeel geïntegreerde energieopslag. Hoewel de huidige marktspelers alle nodige vaardigheden hebben ontwikkeld om kostengunstig ontwerp en performante regeling van deze projecten met hoog thermisch comfort door te voeren, loopt de samenwerking van Vlaams onderzoek en de bouwpraktijk onverminderd verder.
Philip Viane
Bladmanager

ACTUEEL

'Passive House' certificaat
Woningbouw is belangrijke driver voor meer hernieuwbare energie in Vlaanderen
Bednet

BETER GEINFORMEERD

Nieuwe website
Extra steun voor onderzoek naar diepe aardwarmte
" Digitale meter is goede zaak voor de samenleving "
85.000.000 euro voor burgers en bedrijven

GROOTHANDEL

Exclusieve verdeler Inda
Exclusieve verdeler Airwell

FUSIE VAN REFRITEC EN HEYNEN BIEDT ALLEEN MAAR VOORDELEN VOOR DE INSTALLATEUR

160pxEind juni is de fusie van Refritec en Heynen rond en bundelen beide groothandels hun krachten onder de naam Heytec. Dat maakt van Heytec de groothandel met het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie en warmtepompen.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

SANILEC AWARDS 2018

Eind 2018 organiseert het vakblad Sanilec een awardshow waarbij prijzen zullen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Volledig artikel lezen

VLINDERKLEPPEN MAKEN HET VERSCHIL

De toenemende aandacht voor automatisering zorgt ervoor dat ook de bediening van vlinderkleppen steeds meer geautomatiseerd wordt. Zeker bij buizen met een grotere diameter kan dit het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren.
Volledig artikel lezen

BETONKERNACTIVERING

Betonkernactivering, kortweg BKA, is een bekend begrip geworden bij professionals uit de klimatisatiebranche. Het is een klimatisatiesysteem waarmee men zowel kan koelen als verwarmen, waarmee een totaalconcept heel goede economische, ecologische en comfortscores kan behalen, waarmee het toekomstbeeld van slimme elektrische en thermische netten wel duidelijk voelbaar dichterbij komt en waaruit de reflectie vlot ontstaat dat onze gebouwen thermisch comfortabel houden zonder CO2-uitstoot echt wel een haalbare kaart wordt.
Volledig artikel lezen

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Energiebesparingspotentieel van 20 tot 70%


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be