13 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMicrobiologische corrosie kan verwoestend uithalen
Heeft men het over corrosie , dan doelt men meestal op een overkoepelende term waar onder meer put- en spleetcorrosie en ook galvanische en spannings-corrosie onder worden gecatalogeerd. Over biologische corrosie (Microbiological Influenced Corrosion of MIC) wordt veelal meewarig gedaan, terwijl de gevolgen van deze microbieel geïnduceerde corrosievorm toch net zeer verwoestende proporties kunnen aannemen. Het bestrijden en eventueel voorkomen vraagt echter wat fundamentele kennis van het microbiële aantastingsproces.
Philip Viane
Bladmanager

ACTUEEL

Spring Sessions
Voorstelling nieuwigheden op Belgische markt
HiKOKI

BETER GEINFORMEERD

10-jarige aansprakelijkheid nog steeds onduidelijk
Vlaamse regering start met uitvoering energiepact

BEURZEN

77 tips voor een succesvolle beursdeelname

5 JAAR OMNIUM GARANTIE* OP ELKE REMEHA CALENTA

Geniet nu gratis van 5 jaar omnium garantie* op elke Remeha Calenta. De meest doordachte condenserende verwarmingsketel, nu nog slimmer en klaar voor een duurzame toekomst.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

VZW STIJN ZKT PROJECTLEIDER TECHNIEKEN

Stijn vzw zoekt een projectleider technieken die onze dienstencentra voor personen met een beperking ondersteunt en adviseert bij het beheer van de gebouwen en technieken.
Lees meer

SANILEC AWARDS 2018

Eind 2018 organiseert het vakblad Sanilec een awardshow waarbij prijzen zullen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Volledig artikel lezen

MIC-CORROSIE KENT VERWOESTENDE GEVOLGEN

Hebben we het over corrosie, dan gaat de aandacht in de meeste gevallen uit naar klassieke corrosie zoals putcorrosie (pitting), spleetcorrosie of spanningscorrosie.
Volledig artikel lezen

VEILIGHEID BEGINT MET RISICOANALYSE

Valbeveiliging is een complex verhaal. Heel wat factoren hebben immers een invloed op de gevaren en efficiëntie van veiligheidsmaatregelen. De welzijnswet verplicht de werkgever om een preventiebeleid te voeren, de nodige risicoanalyses uit te voeren en vast te leggen welke maatregelen genomen dienen te worden.
Volledig artikel lezen

SAVE THE DATE EN BEZOEK CHILLVENTA!

De internationale vakbeurs voor koeling, ventilatie, klimatisatie en warmtepompen vindt plaats in Neurenberg van 16 - 18 okt. 2018. Chillventa verbindt experts van over de hele wereld met elkaar en creëert een netwerk waarin kennis en technologie nieuwe perspectieven openen.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Vermijd slechte warmteoverdracht door MIC


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be