09 april 2018

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAmazon vooralsnog geen gevaar voor groothandels

Amazon mag dan wel voor van alles en nog wat een van de grootste webshops ter wereld zijn, voor professionele aankopen zweren Europese HVAC-installateurs en loodgieters bij de vertrouwdheid en expertise van groothandelaars. Samen met buurlanden Frankrijk en Nederland bengelen Belgische installateurs onderaan als het aankomt op enthousiasme rond professionele aankopen bij Amazon.

Philip Viane
Bladmanager

VERHUIS

GROOTHANDEL IN AARSCHOT IS VERHUISD

BETER GEÏNFORMEERD

ONEFLOW® WEBSITE
ASBESTINVENTARIS MOET GEZONDHEIDSRISICO'S REDUCEREN

MEER NIEUWS

MAXIMODULE EN 131 AFTAKSTATIONS OP RABOTSITE
34 INSTALLATEURS OP LAPLANDREIS
TOUR BRENGT INSTALLATEURS OP DE BEEN

EUROPESE HVAC-INSTALLATEUR VERKIEST GROOTHANDEL

Amazon mag dan wel voor van alles en nog wat een van de grootste webshops ter wereld zijn, voor professionele aankopen zweren Europese HVAC-installateurs en loodgieters bij de vertrouwdheid en expertise van groothandelaars.
Volledig artikel lezen

ANTARGAZ DIGITALISEERT METER

Antargaz heeft beslist om haar gasmeters te voorzien van automatische zenders in samenwerking met Proximus en de expertise van Silentsoft. Deze zenders, die werken op het LoRa-netwerk van Proximus, long range, low power, worden reeds geïnstalleerd vanaf september 2017 bij alle klanten die aangesloten zijn op een propaangasnetwerk.
Lees meer

SIME STELT UNIQA REVOLUTION VOOR

 VIDEOIn deze video heeft Leonardo Bianchi van SIME het o.a. over de Uniqa Revolution, een lage-emissiegaswandketel voor verwarming en instant sanitair warm water.
Video

HENCO LANCEERT NIEUWE SLOGAN EN TOOLS

 VIDEOGert Schuermans van Henco is bijzonder trots dat hij de nieuwe slogan van Henco mag voorstellen: We Care To Connect. Een andere topic dat hij toelicht in deze video is het feit dat de producten van Henco nu ook BIM ready zijn.
Video

KOPPELING MET GEBOUWBEHEER CENTRAAL

 VIDEOVoor Caleffi is gebouwbeheer een belangrijk topic. In dit kader stelt marketing en sales manager Mauro Manfredi een drietal oplossingen voor die gekoppeld kunnen worden aan een gebouwbeheersysteem.
Video

MEEST COMPACTE LUCHTAFSCHEIDER

160pxHet is niet altijd simpel ruimte te vinden om een traditionele luchtafscheider te plaatsen. De DISCALSLIM® werd daarom speciaal door Caleffi ontworpen om toe te passen in kleine ruimtes en is daarmee de meest compacte luchtafscheider op de markt.
Lees meer

WATERLEKZOEKEN MET DE AQUAPHON

160pxZowel in gebouwen als in de openbare infrastructuur veroorzaken waterlekken heel wat ellende. Wegverzakkingen door een weggespoelde ondergrond kwamen de laatste tijd regelmatig in het nieuws.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Belgen stellen zich het minst open voor onlinegigant

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be