naar top
Menu
Logo Print
13/08/2018 - EVERGREEN

WAAROM KIEZEN VOOR DOMOTICA?

ONTDEK ALLES OVER DOMOTICA

Domotica houdt een geheel van technische en technologische voorzieningen in, zoals elektriciteit, automatisatie, informatica, telecommunicatie, multimedia, en wordt gebruikt om gebouwen 'intelligenter' te maken. De woning die voorzien is van een domotica-installatie, zal zich aanpassen aan het levensritme en de gewoontes van de klant. Zodoende wordt een gebouw flexibel en kan het makkelijker inspelen op de noden, wensen en verlangens van een bewoner. Daarenboven zal het hem of haar ook een tijdwinst opleveren en zal de installatie rechtstreeks een kostenbesparing teweegbrengen.

Zorgdomotica

ZORGDOMOTICA

Hoe ouder men wordt, hoe meer behoefte men heeft aan een veilige, gezonde en zorgeloze leefomgeving. Ouderen zullen echter langer thuis moeten blijven wonen. Technologie kan in die problematiek een deftige hand kan toesteken.

gebouwbeheersysteem

GEBOUWBEHEERSYSTEMEN

HVAC-installateurs krijgen vandaag steeds meer op uw bord. Hoe krijgt u de integratie van al die technieken voor elkaar? Een goede communicatie, zowel tussen de verschillende onderdelen en niveaus van de installatie, als tussen de bouwpartners die bij de uitbouw van het systeem betrokken zijn.

KNXKNX

De voordelen van KNX voor gebouwen- en woningautomatisering zijn stilaan bekend. Heeft u zelf ook interesse in KNX, maar weet u niet goed hoe of waar te beginnen?

IoT-Controller van Hager

De oplossing voor het koppelen van het domoticasysteem.

Met de IoT-Controller van Hager kun je jouw KNX-domoticasysteem koppelen aan internet en zo allerlei handige koppelingen maken, bijvoorbeeld met Philips Hue, Sonos, Netatmo, Amazon Echo en nog veel meer via IFTTT.
Bekijk hier de video