Hoog bezoekersaantal op Mondial du Bâtiment 2019

Evenement toont aan dat bouwsector kiest voor modernisatie

De editie van 2019 van de Mondial du Bâtiment heeft zijn doelstellingen gehaald. Gedurende vijf dagen blies de hele bouwsector verzamelen op de drie salons Ideobain, Interclima en Batimat om er de toekomst van de bouw uit te tekenen, goed voor 284.000 professionele bezoekers in totaal. Tegenover de editie van 2017 zijn zowel het aantal bezoekers uit de regio’s (+ 2 punten) als het aantal inschrijvingen (+ 2 punten) gestegen.
Op het internationaal evenement werd duidelijk aangetoond dat ook de bouwsector het pad van de modernisatie is ingeslagen. Dat kwam tot uiting in alle sectoren van de drie salons doorheen de verschillende thema’s van de federaties: de veralgemening van de digitalisatie in alle sectoren, de mobilisatie rond industrialisatie, de massificatie van de energierenovatie, de vermindering van de milieu-impact, afvalbeheer …
Guillaume Loizeaud verklaart het succes: “Zoals twee jaar geleden de bedoeling was met alle spelers uit de sector, konden we de professionals uit de bouw warm maken voor een businessrijk event boordevol kwalitatieve ontmoetingen. Dankzij tal van evenementen en hoogtepunten kon de Mondial bestaande revoluties ontcijferen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

BATIMAT

PUNTEAUX CEDEX

quai de dion bouton 52-54/bus
92806 punteaux cedex
0033/147.565.000
0033/147.560.868
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.