- 16 oktober 2018
- | Bron: Bakery
Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven
Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven Moderne rijskast, 3 bakniveaus, hedendaagse look en multifunctioneel Cursisten van Syntra West campus Brugge kunnen sinds kort gebruik maken van een hypermoderne, nieuwe bakkersoven. Het multifunctionele type behoort tot de top in de sector, met een moderne rijskast, drie bakniveaus, een hedendaagse look. De oven dient voor zowel brood als patisserie en zal ook gebruikt worden in de gloednieuwe opleiding tot pizzabakker, ‘Pizzaiolo’ die dit najaar van start gaat. De twee pizzadocenten zijn niet van de minste. Aroldo Lacomelli volgde zijn pizzaopleiding in Italië. En Massimo Quondamatteo heeft zijn eigen pizzaschool in het Italiaanse Fermo.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.