Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven  

Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven

Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven Moderne rijskast, 3 bakniveaus, hedendaagse look en multifunctioneel Cursisten van Syntra West campus Brugge kunnen sinds kort gebruik maken van een hypermoderne, nieuwe bakkersoven. Het multifunctionele type behoort tot de top in de sector, met een moderne rijskast, drie bakniveaus, een hedendaagse look. De oven dient voor zowel brood als patisserie en zal ook gebruikt worden in de gloednieuwe opleiding tot pizzabakker, ‘Pizzaiolo’ die dit najaar van start gaat. De twee pizzadocenten zijn niet van de minste. Aroldo Lacomelli volgde zijn pizzaopleiding in Italië. En Massimo Quondamatteo heeft zijn eigen pizzaschool in het Italiaanse Fermo.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.