Goed afgestelde toonbank cruciaal voor productkwaliteit chocolade  

Goed afgestelde toonbank cruciaal voor productkwaliteit chocolade

Om uw pralines en andere chocoladeproducten onder optimale omstandig­heden te bewaren in de toonbank, moet u rekening houden met een aantal factoren. Zo zijn pralines en andere lekkernijen in chocolade erg gevoelig voor warmte, koude en temperatuurverschillen. Daarbovenop is het belangrijk dat de vochtigheidsgraad gecontroleerd blijft. Ook de keuze van de juiste lichtbron en de juiste kleurtemperatuur en kleurenweergave zijn van kapitaal belang voor een aantrekkelijke presentatie. Last but not least, speelt ook de toonbank zelf een cruciale rol.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.