naar top
Menu
Logo Print

DE DIETRICH EVODENS AMC

Wanneer duurzaam comfort nog een stapje verder gaat

De Dietrich heeft volop voor Duurzaam Comfort® gekozen voor innoverende en energiezuinige verwarmingssystemen. Als allrounder in verwarming biedt De Dietrich multi-energiesystemen aan die gas- en stookoliecondensatie, zonnesystemen en warmtepompen combineren tot oplossingen op maat.

De Dietrich logo

DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN: VAKMANSCHAP & GEDREVENHEID

Ongeacht het model, van het meest eenvoudige tot het meest geavanceerde, alle De Dietrich verwarmingstoestellen beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen. Kwaliteit op het vlak van design, materialen, productie tot aan de afwerking: alles wordt in het werk gesteld om de betrouwbaarheid en de levensduur van de producten te garanderen. Zodat onze installaties hun hele levensduur lang het De Dietrich logo alle eer aandoen.

Evodens AMC: de nieuwste aanwinst in het De Dietrich gamma

De vertrouwde Innovens MCA wandketels die uitermate geschikt zijn voor installaties met één of meerdere verwarmingscircuits werden met nog verder doorontwikkeld op basis van feedback van de installateur. De nieuwe “Evodens AMC" ketels zijn uitgerust met een nieuwe regelaar,een overzichtelijk kleuren display, een automatisch bijvulsysteem en een LED binnenverlichting. Bovendien bieden wij als extra verkoopargument naar uw klant toe een omnium garantie van 5 jaar aan*.

Optimaal comfort

De Dietrich Van Marcke duurzaal comfort vakmanschap kwaliteit gedrevenheid

Het bijvullen van de cv-ketel wordt door de eindgebruiker vaak gezien als een vervelende taak en installateurs zien dit als een onnuttige rit en rijden dus bijgevolg liever niet uit voor deze vraag. Daarom heeft de Dietrich een oplossing ontwikkeld voor dit probleem. Dankzij het nieuwe unieke automatische (bij)vulsysteem wordt de cv-kring automatisch én op een intelligente wijze (dus nooit teveel of te vaak) bijgevuld. Het bijvullen kan gebeuren via het bedieningspaneel van de ketel of via de taat of App. Er kan bovendien ook gekozen worden voor een semi-automatische bijvulling, waarbij er eerst gevraagd wordt om een bevestiging, voordat er bijgevuld wordt. Indien er te vaak of te veel (bij)gevuld wordt, zal de AMC adviseren om de installateur in te schakelen. Dit zorgt voor een verhoging van de service-vriendelijkheid aangezien het toestel zichzelf bij vult wanneer dit nodig is en de installateur alleen moet langskomen als het echt nodig is.

Strenge kwaliteitseisen

Strenge kwaliteitseisen om zowel de installatie, de werking én het onderhoud van de ketel te garanderen. Zo is de ophangbeugel van de ketel voorzien van een afneembare waterpas.  Om de optimale kwaliteit te garanderen is het ketellichaam in één stuk gegoten en vervaardigd uit Alu/Silicium. De warmtewisselaar is dankzij de oppervlaktebehandeling onderhoudsvrij. Daarnaast is de AMC ketel eveneens voorzien van een A-label pomp die garant staat voor een laag electriciteitsverbruik.

Extra features

De handige LED binnenverlichting,  die automatisch aangaat wanneer de frontmantel van de ketel wordt gehaald en zelfs tijdens een stroompanne blijft werken, is nu nog effectiever door de witte isolatie in het toestel, met als voordeel een perfecte zichtbaarheid en toegankelijkheid van alle onderdelen.

Meerdere kringen

De Diematic Evolution regeling biedt de mogelijkheid om tot 3 verwarmingskringen en één boilerkring aan te sturen. Bij gebruik van de SMART TC° ruimtethermostaten kan elke kring via een smartphone applicatie aangestuurd worden.

Vermogens

De Evodens is verkrijgbaar in 15, 25 of 35 kW. In solo of combi uitvoering, met geïntegreerde boiler of in combinatie met een aparte boiler.

VOORDELEN IN HET KORT
• Zeer lage emissiewaarden
• Monoblok ketellichaam uit Al/Si (gegoten uit 1 stuk)
• Inox premix-brander, modulerend van 22 tot 100% van het vermogen
• Brander uitgerust met terugslagklep voor werking bij cascadesystemen in overdruk
• Uitrusting ketel: montageplaat met voorafgemonteerd kraanwerk en geïntegreerde Belgaqua gekeurde vulset, modulerende verwarmingspomp met energie-efficiëntie, veiligheidsklep 3 bar, expansievat 12 l (niet op de AMC 35), overgedimensioneerde inox platenwisselaar voor SWW-productie, automatische ontluchter, debietdedector
• Bedieningsbord DIEMATIC Evolution met bijgeleverde buitenvoeler.
• Verpakking: 1 colli

Van Marcke

Van Marcke logo

Weggevoerdenlaan 5
8500 Kortrijk
Tel.: +32 09/267.39.00
dedietrich@vanmarcke.be
www.vanmarcke.be
Contactpersoon: Pauline Aelterman

VAN MARCKE

VAN MARCKE

+3256237511
-