naar top
Menu
Logo Print

Uniflexplus+ RV 125

magazine

Het Uniflexplus+ RV 125 ventiel combineert een snelle installatie, een luchtdichte verbinding en geluidsarme prestaties dankzij lage weerstanden. Het is geschikt voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer tot 75m³/h en beschikt over 26 vergrendelbare standen voor de instelling van luchtvolumes. Eigenschappen:
• 3 verschillende covers
• Te monteren in zowel vast als vals plafond
• Tot 75m³/h
• Zeer laag geluidsvolume (<25dB(A))

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •