naar top
Menu
Logo Print

Ventilair Group lanceert nieuwe ventilatie-unit

Een combinatie warmtewiel en modulerende warmtepomp
magazine

Op donderdag 15 maart 2018 werd in Schelle door Ventilair Group Belgium een nieuwe ventilatie-unit gelanceerd: de Komfovent RHP. Deze ventilatie-unit is een combinatie van een hygroscopisch warmtewiel en een geïntegreerde modulerende warmtepomp aan afvoerzijde en is geschikt om te ventileren, te verwarmen en te koelen. Met de RHP, voor onder andere kantoren, commerciële ruimtes, scholen, toonzalen, sportcomplexen, nieuwbouw en renovatie, speelt Ventilair in op de energie-uitdagingen en de strengere isolatie-eisen. Zo kan de RHP ingezet worden om de toevoerlucht voor te behandelen, zowel verwarmen als voor koelen, maar is het ook in staat om ruimschoots de geringe energiebehoefte van BEN-gebouwen invullen. Door de dubbele warmteterugwinning behaalt het toestel een maximaal temperatuurrendement tot 140% en een totale COP tot 15. Units worden stekkerklaar en plug-and-play geleverd, en het koelcircuit is reeds gevuld tijdens productie. Ventilair Group lanceerde hun nieuwste aanwinst op een creatieve manier. Tijdens de product launch in Schelle demonstreerde Ventilair hoe het toestel de temperatuur in een imposante opblaasbare iglo constant kon houden op een aangename 21 graden.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •