naar top
Menu
Logo Print

Sentinel Kinetic Advance S

magazine

Dit ventilatiesysteem met warmteterugwinning haalt tot 5 E-peilpunten meer dan zijn voorlopers. Een lage interne druk en energiezuinige EC-motoren zorgen voor een lager verbruik bij het benodigd luchtvolume. De EC-aangedreven ventilatoren zorgen bovendien voor een stille luchtverplaatsing doorheen de unit. De warmtewisselaar is het grootste onderdeel en het hart van deze nieuwe unit, en heeft een maximaal warmtewisselende oppervlakte. De Advance haalt een thermisch rendement van 85% bij een luchtvolume van 304m³/h.3. Een constant volume zorgt ervoor dat de toevoerluchtstroom en afvoerluchtstroom perfect in balans blijven. Wanneer buitenlucht kan gebruikt worden om de woning te helpen afkoelen, wordt de lucht omgeleid langsheen – en niet door - de warmtewisselaar.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •